Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A UPS szállítmányozási üzletága 2018-as Mastio & Company benchmarking díján első helyezést ért el

2019. március 02. - EuroAstra

ups_sza_lli_tma_nyoza_s_02.jpgAz  UPS szállítmányozási üzletága első helyezést ért el a Mastio & Company hatodik éves iparági teljesítmént felmérő benchmarking kutatásában. A független kutatás több, mint 1.500 szállítmányozási vezető megkérdezésén alapul felmérve az ügyfelek számára biztosított értéket, valamint a vevők lojalitását.  

 

“A szállítmányozási üzletágunk munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ügyfeleink elvárását, különös tekintettel a KKV szektorra, és ezek alapján a visszajelzések alapján alakítjuk vállalati kultúránkat és szolgáltatásainkat” – mondta el Philippe Gilbert, a UPS ellátási lánc megoldásokért felelős elnöke. – “A mostani díjunk munkatársaink hihetetlen teljesítményének elismerését jelentik a világ minden részén, mely teljesítmény a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink 2018-as eredményeiben is tükröződött.” 

 

A Mastio kutatás olyan területeket azonosít, melyek a legnagyobb hozzáadott értéket jelentik a szállítmányozók számára, mint a szállítás biztonsága, az időre történő szállítás és a kiszállítás megvalósítása, melyek a UPS legfőbb kompetenciái. A megkérdezett döntéshozók ezen kívül kiemelték a szállítmányok nyomon követhetőségének és a megküldött értesítések fontosságát az ügyfélérték és elégedettség szempontjából.  

 

Az ügyfelek ezen elemek iránt tanúsított érdeklődése nyomán a UPS szállítmányozási üzletága bejelentette Flex Global View nyomonkövetési platformjának továbbfejlesztését. A UPS nagyjából hathetente ad ki frissítéseket a platformhoz. A legutolsó frissítés a kezelőfelület fejlesztését és a támogatott nyelvek kiterjesztését tartalmazta.

 

Az új fejlesztés révén a felhasználók egyszerűbben juthatnak az ellátással kapcsolatos információkhoz a szállítmányokról, a vámhatósági bejegyzésekről, a raktárkészletekről és a megrendelésekről. 

 

Az új funkciók: 

 

  • Új kezelőfelület révén az ellátási lánc adatok könnyebben elérhetők.
  • Új riportkészítő eszköz, a legújabb adatmegjelenítési eszközökkel.
  • Spanyol, francia, és mandarin nyelv 

 

“Az egyre szofisztikáltabb ellátási láncok korában a UPS nagyban leegyszerűsíti az ügyfelek számára a globális kereskedelem nehézségeinek kezelését ezen a fontos technológiai eszközön keresztül” – mondta el Mike Harrell, a UPS szállítmányozás európai vezetője. “A Flex Global Viewhoz hasonló ellátási lánc megoldások, valamint a tény, hogy a UPS az egyik legtapasztaltabb cég a világon vámügynökösködés terén nagyban csökkentik az ügyfeleink kockázatát és maximalizálják a sikerüket.”

 

A legújabb adatmegjelenítési eszközök használatával a Flex Global View honlapja az ellátási lánc tranzakciókat olyan formában jeleníti meg, mely lehetővé teszi az egyes szállítmányok, illetve vámbejegyzések listáját gyors, egyszerű listázását. A UPS 2019 során további fejlesztéseket végez Flex Global View-n. További a More Flex Global View szolgáltatással kapcsolatos információk elérhetők a http://www.ups-scs.com/tools/fgv/index.htmlweboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2414660075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása