Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A You Me At Sixtől az észt rappen át a hálószobáig - koncertek az év elejére

2019. január 20. - EuroAstra

youme.jpgA New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig. (lásd: https://euroastra.blog.hu/2018/12/27/kikre_bulizhatunk_jovore) Olvasóink figyelmébe szeretném ajánlani a közelgő koncerteket.

 

Január 29. You Me At Six lemezbemutató koncert az Akváriumban

A brit csapat októberben jelentette meg hatodik nagylemezét, az azt bemutató turnéval pedig Európát is célba veszik. A You Me At Six január 29-én első önálló magyarországi koncertjére készül az Akvárium Klubban. A You Me At Six ötöse nem sokat tétlenkedik, ha dalírásról van szó: tavaly januárban jelent meg Night People című ötödik lemezük, október 5-én pedig megérkezett a stílusosan csak VI-ra keresztelt hatodik korong. Az új lemez hírével a csapat egyből két single-t is kiadott: a csalhatatlan és dinamikus Fast Forwardot és a picit poposabb, vitathatatlanul fülbemászó 3AM-et, ami augusztusban klipet is kapott.

 

Február 2. Indítsd a februárt az Algiers koncertjén!

Az Algiers elsöprő, punk-gospel zenéjével és a dobok mögött a Bloc Partyból ismert Matt Tonggal tér vissza Budapestre, hogy ismét megtáncoltassa a Dürer Kertet február 2-án.

Az Algiers olyan eszement, táncos, groove-os őrületet hoz a koncertjein, hogy receptre írnánk fel minden frusztrált embernek. Az Algiers 2017-ben jelentette meg a kritikusok által sokat dicsért The Underside of Power c. lemezét, ám mindez szinte semmi az élő produkció erejéhez képest, amit Budapesten már kétszer is volt szerencsénk átélni.

 

Február 10. A Seafret lemezbemutató koncert

A koncert a Dürer Kert Nagytermébe költözik. A Seafret lírai, akusztikus-folk dalaival és készülő második nagylemezével érkezik hamarosan Budapestre. A brit duó koncertje után akkora volt az érdeklődés, hogy átkerült a Nagyterembe, így aki az első körben lemaradt, most bebiztosíthatja helyét a duó első hazai koncertjére, február 10-re a Dürer Kertben.

 

Február 15. Tündérmese Kanadából – The Once lemezbemutató koncert

A kanadai The Once szívet melengető folk dalai finom harmóniáikkal ölelik át a hallgatót. A 10 éve úton lévő trió tavaly jelentette meg Time Enough című lemezét, amin kitágítva eddigi határaikat, minden eddiginél őszintébb és letisztultabb számok kaptak helyet. A Passenger előtt és vele több ízben fellépő formáció február 15-én nálunk is bemutatja új lemezét a Dürer Kertben.

 

Február 18. ¥€$ - TOMMY CASH nálunk is bemutatja új lemezét

A világ legkülöncebb rappere, az észt TOMMY CASH november 30-án jelentette meg régóta várt ¥€$ c. új lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben. A világszerte elismert konceptuális művész és zenész az elmúlt pár évben tarolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával, a turné bejelentésével egy időben X-RAY c. vadonatúj dalával bővült a nem semmi videográfia.

 

Február 19. Gondolatok, közvetlen elalvás előtt – új lemezével tér vissza a TENDER

A TENDER tavalyi lemezbemutató koncertje után új anyaggal tér vissza a Dürer Kertbe február 19-én. A James Cullen és Dan Cobb alapította londoni duó finom, elektronikától pezsgő hálószobapopjával és a szexualitásról és szerelemről szóló őszinte szövegeikkel hódították meg a Spotify listáit és rajongóikat.

 

https://www.facebook.com/new.beat.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3414569928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása