Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Az év első hónapjára is remek megjelenésekkel készül a Bontonfilm

2019. január 11. - EuroAstra

bont-.jpgA Predator-sorozat Shane Black által rendezett új része, a Predator - A ragadozó megjelenik fémdobozos és digibook változatban is – utóbbi a Blu-ray lemezen kívül egy 30 oldalas, magyar nyelvű, gazdagon illusztrált könyvet is tartalmaz a filmről – és érkezik Predator 4 filmes gyűjtemény is. Alberg Hughes „lélegzetelállító, izgalmas, szívmelengető” filmje, az Alfa is a boltok polcaira kerül, akárcsak az idei év egyik legizgalmasabb filmje, a Keresés. A borzongásra vágyók a Slender Man – Az ismeretlen rémet tehetik kosarukba, a hip hop rajongói pedig a Superfly-t. Számos izgalmas katalóg megjelenés is lesz.

 

A Predator-sorozat Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3., Rendes fickók) által rendezett, kirobbanó új részében - Predator - A ragadozó - a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint valaha. Csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy evolúciós biológus állhat az emberiség pusztulásának útjába.

 

Predator 1-4.

Éld át a földöntúli borzalmakat ezzel a gyilkos gyűjteménnyel, melyben mind a négy akciódús Ragadozó-filmet megtalálod! A Ragadozóban Arnold Schwarzenegger indít hadjáratot az emberekre sportból vadászó szörny ellen. A Ragadozó 2.-ben Danny Glover csap össze a félelmet nem ismerő lénnyel Los Angeles betondzsungelében. A Ragadozókban egy Adrien Brody által vezetett, elit harcosokból álló csapat néz szembe a Ragadozók legújabb, még elvetemültebb generációjával egy idegen bolygón. Végül a Predator – A ragadozóban Boyd Holbrook kénytelen szembesülni vele, hogy az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, okosabbak és kíméletlenebbek, mint valaha!

 

Alfa.

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és kiszámíthatatlan. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott és az égiekben bízott. Keda (Kodi Smit-McPhee – Az út, X-Men: Apokalipszis) fiatal még, életében először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény felökleli és egy szakadékba taszítja. Társai azt hiszik, meghalt, ezért magára hagyják. De ő él és élni akar. A vadon ellenséges világában elindul hazafelé. Útközben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz. Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Így kezdődött a barátság, ami megváltoztatta a világot.

 

Keresés.

Egy 16 éves lány eltűnik. A rendőrség nyomoz, de az ügy nem halad. A lány apja (John Cho – Kalandférgek, Star Trek) úgy dönt, saját kezébe veszi az irányítást és egy számára ismeretlen terepen kezd el kutatni – ott, ahol senki más: az interneten. Úgy érzi, minden titokra rábukkanhat lánya laptopján… Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség, Wanted) szupermodern thrillerjében minden izgalmas pillanatot digitális eszközökön keresztül lát a néző.

 

Slender Man – Az ismeretlen rém.

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig gyanaz: egy több mint két méter magas, ijesztően hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akinek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut. Nem sürget, kivár. És azután lecsap… ezúttal egy massachusetts-i kisvárosban, ahol egy csapat gyerek megidézi őt, az ismeretlen rémet.

 

Superfly.

Az akciódús film egy Priest nevű atlantai kokaindíler (Trevor Johnson) útját követi, aki rájön, itt az ideje kiszállni a rizikós és mocskos üzletből… de ehhez előbb meg kell csinálnia egy utolsó nagy dobást. Director X, az egyedi látásmódú, legendás kliprendező nem okoz csalódást első nagyjátékfilmjével sem, amelynek szupermenő zenéje Future produceri közreműködésével készült.

 

További januári megjelenések:

Liza, a rókatündér, Egy becsületbeli ügy, Amerikai botrány, A pap – Háború a vámpírok ellen, A kábelbarát, Az elnök végveszélyben, A hazafi, 8mm, Lovagregény, Drakula, Közelebb!, Kegyetlen játékok, Gattaca - extra változat, A Szellemlovas - bővített változat, Célkeresztben, S.W.A.T. - Különleges kommandó, Értelem és érzelem, Fábri Zoltán-díszdoboz 3.

 

https://hu-hu.facebook.com/bontonfilmhu/

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1514551830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása