Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Chippendale-fiúk

2018. december 09. - EuroAstra

chippendale_2.jpgThomas Chippendale forogna a sírjában, ha megtudná, férfi sztriptíz táncosok az ő nevét használják. A XVIII. században élt Yorkshire-i műbútor asztalos, bútortervező szépnek és hasznosnak találta a korabeli francia, osztrák, német rokokó műbútorokat. Elhatározta, hogy ezeket az angol arisztokrácia ízléséhez igazítja.. Így születtek a mahagónifából készített Chippendale-stílusú fotelek, könyvszekrények, íróasztalok, tabernákulumok. Aukciós házak árveréseinek fénypontja egy-egy felbukkanó eredeti Chippendale-szék. Kikiáltási ára 7000 font, nagyjából  3 millió forint.

   A romantikus leánykérés után az extrém dolgokra hajlamos és jómódú (!) menyasszonyok leánybúcsút tartanak. Amelynek fénypontja a chippendale-fiú. Szolárium-barna. Egyéni show 30.000, páros show 60.000 forint, vidéki kiszállás 200 Ft/km. Aztán megérkezik a táncos lovag általában sikert arat, tetszik a lányoknak. Ha jó a hangulat, a fiú felkér egy-egy lányt, vagy odanyújtja a levetett ruhadarabját, esetleg megkéri, vegyen le egyet róla. A lányok ámuldoznak. Magas, jóképű és mekkora van neki! Mármint bicepsze, karizma. Bizony karizmatikus figura, erotikus félisten. Megítélésük vegyes.

   Legyünk tárgyilagosak. Ezek a fiúk a munkájukat végzik. Furcsa ahogy lejtenek egy erotikus táncot, olykor egészen közel a lányok arcához. Semmi pajzán tolakodás, csak a látvány. Amúgy ha simán csak elvegyülne és szórakoztatna, még kellemes társaság is lehetne. Az egyik lány talán azt mondja magában, nem vagyok egy bombanő, soha nem lesz lehetőségem tökéletes testű férfit megérinteni máshogy. Engem beindít a szép férfi látványa, és igen, megsimogatni is jó, szívesen hazavinnék egyet.

   Vannak másként gondolkodók is. Nekik gusztustalan egy narancssárgára szolizott pasi. Arcukon visszataszító selyemfiúmosoly. Fényes haj, bőrnadrág, V-nyakú izomtrikó. Nem sokkolja őket. Felmegy a színpadra, és szó szerint kirángat a tömegből egy lányt, akinek aztán a színpad közepén egy széken ülve kell végignéznie, ahogy a bájgúnár vetkőzik. Lehet bármennyi izom rajta, felépíthet magának akármilyen macsóimázst, szerinte a vetkőzőfiúk leginkább szánalmasak. Számukra nem vonzó, ha egy pasi ezzel keresi a kenyerét. Ettől nem lesz a szemükben erős, pont azt veszíti el, amitől férfis benne.

   Az ízlésről nem lehet vitatkozni, így a monás. Kéretik választani!

 

 

Láng Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6314461316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása