Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között

2018. november 20. - EuroAstra

palhaz.jpgA magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között. A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között!

 

A családi vállalkozás tulajdonosa, Oszlánczi Réka méltán lehet büszke a közvetlen csapatával professzionális szinten kifejlesztett üzemeltetési rendszerre, hiszen a Creppy jövőre magyar vállalkozásként öregbítheti Magyarország hírnevét az International Franchise Association megmérettetésén Las Vegas-ban az Egyesült Államokban.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) szervezésében kerül megrendezésre a 2019-es fiatal, innovatív franchise cégvezetők és vállalkozók éves kongresszusa. Ez az eredmény nem csupán a Creppy márka életében lesz meghatározó mérföldkő, hanem a magyarországi régiónkat is egy egész más megvilágításba helyezheti üzleti szempontból.

 

„A Creppy koncepciója egyedülálló, olyan különlegességet képvisel, amelynek segítségével egészen új megvilágításba kerül a vendéglátás. A Creppy palacsintára épülő, éttermi színvonalon prezentált prémium gasztronómiai élményének nincs konkurenciája. Elmondhatom, hogy olyan partizán, innovációval teli víziók vannak a tarsolyunkban, amelyek folyamatos kiemelésben tartják a Creppy-t a jövőben is” – árulta el a Creppy alapítója, Oszlánczi Réka.

 

Las Vegas-ban a világ minden részéről várják a legnagyobb befektetőket:

A PalacsintaHáz vezetősége a februárban Las Vegasban megrendezésre kerülő Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán mutathatja be legközelebb a Creppy márkát és egyedi palacsintás franchise modelljét. A találkozón a legnagyobb franchise márkákkal és képviselőikkel is találkozhatunk, többek között a McDonald’s, SubWay, KFC és a PizzaHut is várható a rendezvényre. A cégvezetők mellett a világ minden részéről várják a legnagyobb befektetőket is.

 

„Néhány hónappal ezelőtt a Magyar Franchise Szövetség javaslatára felfigyeltünk egy nemzetközi lehetőségre, miszerint keresik a 2019 NextGen jövőszemléletű, innovatív franchise üzletét. A pályázatot az International Franchise Association számára kellett benyújtani, amely egy komoly dokumentációt, valamint médiaanyagokat is tartalmazott a Creppy Franchise üzleti rendszer bemutatását illetően” – tette hozzá Oszlánczi Réka.

 

Mi magyarok mindig híresek voltunk sikereinkről, amelyek a vendéglátásra is egyre inkább kiterjednek.

A Creppy nemzetközi sikerében meghatározó szerepet játszik a kreatív koncepció, a rendszerszemléletű gondolkodásmód, a kitartás, a szorgalom, és természetesen a sikerorientált cégvezetői kompetenciák is hozzájárulnak a céltudatos építkezéshez.

 

A rendkívüli eredményt a Magyar Franchise Szövetség is elismerte, örömmel kommentálta: „Idén a Creppy PalacsintaHázat is üzemeltető Creppy Franchise szisztémáját is beválasztották a 20 díjazott franchise koncepció közé. A Creppy koncepció fő csapásvonala a palacsintára épülő ételkülönlegességek magas szintű prezentálása. A magyar márka a gasztronómiai trend új hullámának azon tematikus vonalára épül, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet.” – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

 

A NextGen in franchising kezdeményezés célja, hogy évről évre a világ 20 legígéretesebb induló franchise hálózatának átfogó képzést, támogatást biztosítsanak, ezzel is segítve őket a biztos és dinamikus növekedésben. Lehet, hogy a jövőben nem csak hazánkat, de a régiót is ellepik majd a Creppy éttermei, de ez már a jövő zenéje.

 

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az év fiatal vállalkozója gála jövő reménysége különdíját, melyet követően számos előadást tartott országszerte. Az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója. Jelenleg a FIVOSZ Észak magyarországi regionális elnöke.

2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

 

http://creppy.hu

https://hu-hu.facebook.com/palacsintahaz

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8414379062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása