Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Dunlop Winter Sport 5 nyerte az AutoBild téligumiabroncs-tesztjét

2018. október 27. - EuroAstra

dunlop-key-art-1_hu.jpgA Dunlop Winter Sport 5 az AutoBild éves téligumiabroncs-tesztjén bizonyította kiemelkedő tulajdonságait.[1] A neves német magazin tesztjén a Dunlop Winter Sport 5 szerezte meg a győzelmet, mely a zsűri szerint „prémium minőségű abroncs, hiányosságok nélkül”. Költséghatékonyságának köszönhetően a gumiabroncs az „Eco-Master” címet is megkapta.

A minden útviszonyok között nagyszerű kezelhetőséget és precíz kormányzást biztosító, költséghatékony Dunlop Winter Sport 5 mind a 19 versenytársát maga mögé utasította a 195/65 R15 méretkategóriában.

A Dunlop Winter Sport 5 fejlesztése során kiemelt szempont volt a kiszámíthatatlan téli útviszonyok között szükséges tapadás elérése, így az abroncs kiemelkedően jó oldaltapadást biztosít csúszós útfelületen, és nagyszerű teljesítményt nyújt a havas utakon.

 

„A Dunlop megalapítása óta a teljesítmény élvonalát képviseli” – mondta Mike Rytokoski, a Dunlop alelnöke és európai marketingvezetője. „Nagy örömünkre szolgál, hogy az AutoBild neves téligumiabroncs-tesztje is megerősítette ezt.”

 

 

[1] A 20 gumiabroncsot átfogó teszt az AutoBild 38. számában jelent meg 2018. szeptember 20-án. Abroncsméret: 195/65 R15, tesztjármű: VW Golf

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4314321949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása