Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Nyílt napra várta az Apollo Tyres az ott dolgozók családját

2018. október 06. - EuroAstra

csaladi_nap_1.jpgElső alkalommal szeptember 29-én tárta ki kapuit az Apollo Tyres, hogy az ott dolgozók családtagjai, gyermekei is betekinthessenek az ultramodern gyöngyöshalászi gyár életébe. A rendezvényen félszázan vettek rész, ők nem csak a technológiát láthatták közvetlen közelről, de szeretteik kollégáival is megismerkedhettek. A tervek szerint az Apollo a jövőben rendszeresen szervez majd ehhez hasonló eseményeket. 

 

„A legtöbb esetben a munkavállalóknak nem nyílik lehetősége arra, hogy családtagjaik megismerhessék a munkahelyüket. Ugyanakkor összhangban vállalati kultúránkkal, az „egy család” filozófia mentén mi úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk a gyár kapuit a családtagok előtt. Hiszünk benne, hogy ezek a rendezvények közelebb hoznak bennünket egymáshoz” – mondta C Krishna Kumar az Apollo Tyres gyárigazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9014280491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása