Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Nagyon hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar

2018. május 30. - EuroAstra

fesztsz.jpgIdén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

 

Május 28-tól (hétfő) már nem csak bérletet, hanem szólójegyet és idén először Szabad bérletet is vásárolhat a közönség a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. Bátran összeválogathatjuk, milyen és hány darab előadás szerepeljen BFZ-bérletünkben.

Leonidas Kavakost látná vezényelni? Nem szeretne lemaradni Fischer Iván egyetlen koncertjéről sem? A barokk a mindene, vagy csak a Müpa akusztikáját szereti? Most bárki összeállíthatja saját bérletét megkötések nélkül, teljesen szabadon.

 

A Szabad bérlettel 15-20 százalék kedvezményt is elérhet a szólójegyek árához képest.

 

Fischer Iván karmester szerint a „jövő zenekara” régizenét, új zenét, operát, szigorúan klasszikus zenét és crossovert is játszik, sőt, a zenészek még énekelnek is. A Budapesti Fesztiválzenekar zeneigazgatója eszerint állította össze az együttes 2018–19-es szezonjának programját. Arvo Pärt, Egy kiállítás képei, Bartók-opera, Ravel, Mozart és Beethoven-zongoraversenyek, Stravinsky egy egész estén át, és rengeteg nemzetközi vendégművész Gérard Korstentől Robin Ticciatin át Emanuel Axig. A BFZ az új évadban közös koncertet ad Sebestyén Mártával és az Amadinda Ütőegyüttessel is.

 

A szezon programjáról itt tájékozódhatnak bővebben:

https://www.bfz.hu/news/ime-a-2018-19-es-szezon-programja-eljuek-at-a-talalkozast

 

A szólójegy-vásárlásról és a Szabad bérletről itt találnak további információt:

https://www.bfz.hu/news/majus-28-tol-szabad-berletet-es-jegyet-is-vehet

 

https://www.bfz.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3514008976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása