Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Több, mint száz új munkahely nyílik a Julius-K9® üzemben

2018. március 31. - EuroAstra

juliusk9_zaszlo_kutyas.jpgKözel 3000 négyzetméteren először 70, majd további 50 új munkavállaló kezdi meg a Julius-K9® kutyafelszerelések gyártását Tiszafüreden. A vállalat legújabb üzemének ünnepélyes megnyitójára április 3-án kerül sor. A szigetszentmiklósi székhelyű K9-Sport Kft. ezzel több, mint 500 főre növeli munkatársainak létszámát.



A beruházás célja, hogy a vállalat a térségben gyártói és egyben logisztikai központot hozzon létre, ahová Tiszaderzsről, Tiszaszőlősről, Tiszaörsről, Tiszaszentimréről, Abádszalókról és Tiszafüredről is járnak dolgozók. A komplexumban a gyártáson túl minőség-ellenőrzés és csomagolás is zajlik majd, így közvetlenül indulnak útjukra a termékek német, kínai és amerikai piacokra.

Tiszafüred Város Önkormányzatával és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve a vállalat több mint 60 milliós bértámogatásra tett szert, ennek köszönhetően a megyében a K9-Sport Kft., mint a Julius-K9® márkatermékek gyártója, összesen több, mint 200 embernek biztosít majd közvetlenül biztos megélhetést.
 
Az intenzív munkaerő-toborzás jelenleg is négy megyére kiterjedően zajlik. A cégnek számtalan tartós munkanélkülit sikerült betanítás után alkalmaznia, így a térség munkanélküliségi rátájának csökkentéséhez is jelentősen hozzájárult.

A megnyitó ünnepélyes keretek között, a szakhatóságok és a helyi önkormányzat részvételével kerül megrendezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8713786530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása