Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Like a Rolling Stone

2017. október 01. - EuroAstra

likea.jpgAz elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig. Október 2-án az elmúlt 50 év legnagyobb világsikerei kelnek új életre Tompos Kátya, Ónodi Eszter, Gyllus Dorka, Pásztor Anna, Thuróczy Szabolcs, Simon Kornél előadásában a Like a Rolling Stones produkcióban, ezzel veszi kezdetét a Get Closer koncertek idei évada.

 

A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibulihangulatához a zenét Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja.

 

A Chris Mattheisen és a BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult.

Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett - nem mellékesen - a hazai nagyvállalatok top menedzserei.

 

Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye.

 

Jegyárak: 4000-, 5000-, 6000- Ft

 

A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, “a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd.

A havonta megrendezésre kerülő produkció célja a magyar könnyűzenei élet új irányból való megközelítése, egy olyan különleges koncertélmény megteremtése, mely során a közönség – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival.

Nem árt azonban résen lenni: a Barabás Villában helyet foglaló, mindössze 130 férőhelyes rendezvénysorozatban minden zenekar csupán 1-1 koncertet ad.

Következő programok:

2017.

10.26. – Anna And The Barbies Trio – Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk

11.30. – Jamie Winchester

12.18. – Bye Alex

2018.

01.25. – Laár András & Bornai Tibor

 

  1. október 2. 20:00

Like a Rolling Stone

MoMkult

 

http://www.getcloserconcerts.com

http://momkult.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5512914655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása