Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Európai Innovációs Nagydíjat kapott a GEFCO applikációja

2018. június 22. - EuroAstra

autolog.jpgA “MY CAR IS THERE” – “ Ott van az autóm” applikációért díjazták a vállalatot. A GEFCO, a komplex ipari ellátási lánccal kapcsolatos szolgáltatások globális szereplője, az autóipari logisztika vezető európai vállalata Innovációs Nagydíjat nyert az Európai Autóipari Logisztika Bonnban szervezett júniusi  konferenciáján.

 

Az Európai Autóipari Logisztikai konferencia 23 tagú zsűrije - amely magasrangú autóipari vezetőkből, szakértői tanácsadókból, egyetemi tanárokból és nemzetközi intézmények képviselőiből tevődött össze -  Innovációs Nagydíjjal tüntette ki a GEFCO My Car Is There (Ott van az autóm) applikációját. Ezt az autóipari logisztikában újdonságnak számító alkalmazást további hét fejlesztéssel együtt mutatta be a vállalat.

 

A My Car Is There (MCIT) az ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy megszervezzék a legyártott gépjármű  “háztól-házig” történő szállítását. Az applikáció egy digitális felületen keresztül szolgálja ki a vállalatok közötti (B2B), valamint a vállalatok és fogyasztók közötti (B2C) piaci igényeket. AZ MCIT technológiának köszönhetően egy autó tulajdonosa néhány kattintással képes megszervezni és valós időben nyomon követni az autó átvételét és annak szállítását bármely helyszínre.

 

Az Európai Autóipari Logisztikai Konferencia zsűrije a GEFCO - My Car Is There applikációját “a közlekedési üzletág valódi áttöréseként”, az üzleti modell, a folyamatfejlesztés és az új technológiai megoldás nagyszerű, innovatív kombinációjaként írta le.

 

“Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük az Innovációs Nagydíjat a My Car Is There applikációval” – mondta Emmanuel Arnaud, a GEFCO Global elnökségi tagja, értékesítési és marketing  vezetője. “A GEFCO-nál, csapatainkon belül elkötelezettek vagyunk az innováció kultúrájának ösztönzése és táplálása iránt. A My Car is There applikáció kiváló példa arra, hogy milyen kimagasló eredményeket érhetünk el közös erőfeszítéseink révén."

 

https://hu.gefco.net/hu

https://automotivelogistics.media/events/automotive-logistics-awards-europe/2018-2/home

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5914059344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása