Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Bonduelle: a karácsonyi ünnepi menüt színesíti

2017. december 24. - EuroAstra

pestos_1.jpgElindult a „Bonduelle színek: színesítsd a tányérod!” elnevezésű kampány azzal a céllal, hogy a termék-portfólió széles választékát és sokszínűségét alapul véve, vadonatúj, kreatív recept-videókkal inspiráljon.

 

„A saját gyártású recept-videóink indulásuk óta nagy érdeklődésnek örvendenek, igyekszünk ezen a területen is innovatívak lenni, fogyasztóinknak mindig valami inspiráló újdonságot becsempészni. Most az ételek színek szerinti csoportosításával hatunk az érzékszervekre.” - fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója.

 

A „Színesítsd a tányérod” alapötlete tehát, hogy ha színek alapján kategorizáljuk az ételeket (például piros, sárga vagy lila alapanyagok) nemcsak ízletes, de esztétikailag is rendkívül vonzó ételeket lehet készíteni. Éppen ezért, minden egyes recept-videó egy-egy színre épül. Így a „Bonduelle-sárga” receptben többek között kukorica és currys bab, a „Bonduelle-zöld” receptben pedig zöldbab, zöldborsó, brokkoli felhasználásával készül a finom fogás. A filmekben az ínycsiklandó alapanyagok mellé ötletes képi megoldások, letisztult, elegáns konyhai eszközök és a már "food - porn" kategóriába sorolható közeli vágóképek társulnak.

 

A kisfilmek inspirációként működnek, az “ezt én is elkészíthetném vacsorára!” élményével ajándékozzák meg a közönséget, és hitelesen közvetítik a Bonduelle márka sokszínűségét.

A kampány első két videójában a sárga és a zöld színek játszották a főszerepet, 2018-ban pedig a lila, a narancssárga és az aranybarna színeket fókuszba helyező receptek következnek. Az első két film a Youtube, Facebook és Instagram megjelenésen kívül Citylight támogatást is kapott, míg a jövő évi aktivitást erőteljes sajtó- és közterületi-média megjelenés kíséri.

 

A kampánystratégiát, a kreatív koncepciót és az online hirdetést a Labowsky kreatív műhely jegyzi, az online felületeket az UP Advertising kezeli, a PR feladatokat a Stern Communications látja el.

 

Ízelítőnek egy recept:

Zöldborsós túrógombóc töltött zöldpaprikával, zöld pestóval

 

Hozzávalók

- 1 Bonduelle Vapeur zöldborsó

- 1 Bonduelle Vapeur brokkoli

- 1 Bonduelle Vapeur vágott zöldbab

- 1-2 zöldpaprika (kaliforniai)

- 10-12 friss bazsalikomlevél

- 1 lime

- pár gerezd fokhagyma

- 2-3 szál újhagyma

- 10 dkg túró

- 15 dkg feta

- 10 dkg sós keksz (gm keksz is lehet)

- 3 csipet reszelt parmezán

- só, rozmaring

- kevés toastkenyér a tálaláshoz (keksz is lehet)

 

Elkészítés

Forraljuk fel a vizet és öntsük bele a zöldborsót. 3 perc után leszűrjük.

 

Kevés olajon megdinszteljük a fokhagymagerezdeket, majd mellé helyezve átforgatjuk a serpenyőben a Vapeur brokkolit és a Vapeur zöldbabot. Pillanatok alatt kész!

 

Egy maroknyi zöldborsót tegyünk félre a díszítéshez!

 

Összeturmixoljuk a 3 zöldséget, és kettéválasztjuk a keveréket. Az egyik feléhez hozzáadjuk a sós darált kekszet, a túrót és a rozmaringot, elkeverjük, majd golyócskákat formálunk, amiket a zöldborsószemecskékbe megforgatunk.

 

Ez után könnyű pestót készítünk. Összezúzva a bazsalikomleveleket, a fokhagymát, kevés olívaolajat és parmezánt. Majd meghintjük reszelt limehéjjal és meglocsoljuk egy lime levével.

 

A zöld pép másik felét keverjük össze a megtört fetával és az apróra vágott újhagymával, majd töltsük meg vele a felezett zöldpaprikákat.

 

Ezt tálaljuk a zöldborsós túrósgolyócskák mellé, a pestós pirítóssal.

 

https://www.bonduelle.hu/sarga

https://www.bonduelle.hu/zold

https://www.youtube.com/results?search_query=Bonduelle+s%C3%A1rga

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5813520077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása