Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

DreherFeszt – idén is ott a helyed

2017. szeptember 03. - EuroAstra

dreherfe_1.jpgBetekinthetsz a sörgyár falai mögé, számos romkocsmában megkóstolhatod a sörmesterek csak erre a napra fejlesztett sörspecialitásait, meglátogathatod a kultikus Főzőházat vagy akár magadnak csapolhatod a sört, miközben a legnépszerűbb fesztiválbandák bulijain, valamint feltörekvő tehetségek kisszínpados koncertjein és Dj-partikon gyűjthetsz felejthetetlen élményeket. (lásd: http://euroastra.blog.hu/2017/08/27/befutottak_es_feltorekvok_a_dreherfeszten)

 

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit szeptember 2-án a Dreher Sörgyárak a közönség előtt, hogy a látogatók az egyetlen hazai sörgyárfesztiválon autentikus környezetben hódolhassanak a sör és a zene iránti szenvedélyüknek.

 

A sörök, amiket kóstolhatnak:

Dreher Classic

A Dreher Classic egy tradicionális, pils típusú, világos sör, melynek karakteres keserűje és testessége kellemesen harmonizál. Tartós habja és aranysárga színe mellett az aromakomló gyümölcsös illata és a sör kellemesen csípős szénsavassága nyújt klasszikus sörélményt.

 

Dreher Floral

A Dreher Floral illatában és ízében egyaránt élvezhetjük a bodzavirág egyedi, édeskés és a komló kesernyés aromáit. Fedezd fel Te is tökéletesen harmonikus, mégis különleges világát!

 

Dreher Szűretlen

Fedezd fel a Dreher Szűretlen eredeti természetességét! Élvezd enyhén élesztős, karakteres, fanyar, keserű, malátás ízét és a vastag, tartós habkoronáját! Telt ízével kiválóan harmonizálnak az illatában is jól felismerhető gyümölcsös aromák és a komló fűszeressége.

 

Dreher Classic tanksör

Egy klasszikus íz pasztörizálás nélkül. A Dreher Tanksör a szűrést követően azonnal a tankba, onnan pedig a korsódba kerül. Így a sör megőrzi természetes frissességét és különleges zamatát.

 

Dreher Hidegkomlós tanksör

A pasztörizálás nélkül készült Dreher Hidegkomlós minden kortyában felfedezheted a citra komló eredeti frissességét és a Dreher sör természetes ízjegyeit.

 

Dreher Csokis Bak

Szereted a különleges söröket? Akkor a Dreher Csokis Bakot imádni fogod! Rendkívül komplex világában a jól kiegyensúlyozott édes-kesernyés karamellás ízeket az édes gyümölcsök és a csokoládé aromája koronázza meg. 

 

Dreher Mozaik Komlós tanksör

Frissítő ízjegyekkel teli karakteres újdonságunk az amerikai kézműves sörfőzdék egyik kedvenc komlójával készült. Komplex ízei, gyümölcsössége, markáns keserűsége felfedezésre méltó élményt nyújt. Most pasztörizálás nélkül, tanksörként próbálhatod ki!

 

Dreher Fesztivál Komlós

Kóstold meg a Sziget fesztiválra készített különleges sörünket, amelyet a nagy érdeklődésre tekintettel most a Dreherfeszten is elérhetővé tettünk! Az IPA söröknél is előszeretettel használt magas alfa-sav tartalmú Centennial komlóval, hidegkomlózással készült, megízlelésekor citrusos, virágos aromára számíthatunk.

 

Részletes program:

Nagyszínpad

12:00 – 15:00 Half Shrak

15:00 – 18:00 Sirmark

18:00 – 19:30 Cloud 9+

20:00 – 21:30 Punnany Massif

22:00 – 23:30 Intim Torna Illegal

23:30 – 02:00 Wondawulf & Jumodaddy

 

Kisszínpad

KERET és a Dreher közös tehetségkutatója, a DreherFeszt Felfedező tehetségkutató eddigi továbbjutói: Beans, Sorbonne Sexual, Kloggs és Ljubkjana

00:00 – 02:00 Kovary

 

Rocklap

15:00 – 18:00 Vinisoundz

18:00 – 21:00 Infragandhi

21:00 – 00:00 Loving Arms

00:00 – 02:00 Spanish Wax

A DreherFeszt partnerei: Rádió 1, Funzine, Keret Blog

 

  1. szeptember 2., szombat: 12:00–02:00

DreherFeszt

Dreher Sörgyárak

1106, Budapest, Jászberényi út 7-11.

 

www.dreherfeszt.hu

https://www.facebook.com/events/335613900216291/?fref=ts

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9012799016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása