Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Cordia – VR szemüveg nélkül is király! Együttműködik a Cordia és a Dumaszínház

2019. november 30. - EuroAstra

Elkészült Magyarország vezető lakásfejlesztőjének, a Cordiának és a hazai stand-up comedy legfontosabb társulatának, a Dumaszínháznak az első közös videója. A kisfilmben Janklovics Péternek, egy Cordia lakásnak, és egy VR szemüvegnek is fontos szerep jut.

„Miért vásárolnék lakást a Cordiától a Corvin Sétányon, vagy miért bérelnék?” – teszi fel, majd válaszolja is meg a kérdést a videó főszereplője Janklovics Péter, a Dumaszínház társulatának tagja, színész, humorista, kisfilm-hős. Karrierje során játszotta már a Kisherceg tudósát, idegbeteget, zeneakadémiai oktatót, volt már a Sziget arca is – most pedig egy Cordia lakás megvásárlására beszéli rá a nézőket, nem is akárhogy.

A Futureal-csoport – melynek tagja a Cordia is – és a Dumaszínház kapcsolata hosszú évekre tekint vissza. Hiszen a Dumaszínház 2012. április elseje óta a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétányon működik. A Corvin Sétány az Andrássy út megépítése óta a legnagyobb léptékű változás Budapest belső kerületeiben, Kelet-Közép-Európa legnagyobb városrész-megújítási projektje.

A videót itt lehet megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=zWTI8-cOvgQ&feature=youtu.be

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9415324754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása