Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Tovább erősödik a Duna House - A Smart Ingatlan ezután Duna House

2019. november 11. - EuroAstra

image11_23.jpgA Duna House Group Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanközvetítőjének stratégiai döntése alapján, magyarországi tevékenységénél a jövőben a két ingatlanközvetítői márka (Duna House, SMART Ingatlan) helyett az erősebb Duna House márkára kívánja fókuszálni üzleti tevékenységét. A döntés következményeként a SMART Ingatlan hálózat partnereinek lehetősége van a Duna House hálózatához szerződni, amely lehetőséggel a cégcsoport managementjének várakozása alapján a legtöbb partner élni fog. A SMART Ingatlan ügyfelei számára a szolgáltatás folytonossága biztosított, az erősebb Duna House hálózatán keresztül.

A SMART Ingatlan Hálózatunk elmúlt 5 éve alatt nagyon sikeres fejlődési úton ment keresztül, és ilyen rövid idő alatt is Magyarország ötödik-hatodik legnagyobb hálózata lett. Ezzel a gyors fejlődéssel több jelentős, 10-15 éve a piacon lévő versenytársunkat előztük meg, amire különösen büszkék vagyunk.” – nyilatkozta Máté Ferenc, a Duna House Group vezérigazgató- helyettese. „Most ennek a hálózatunknak szeretnénk újabb fejlődési lehetőséget biztosítani a Duna House-hoz való csatlakozással, illetve a lépéssel tovább kívánjuk erősíteni a hazai piac egyik legrégebbi és legnagyobb ingatlanközvetítői márkáját. A stratégiai döntés jelentősen fogja növelni a működésünk hatékonyságát, az ügyfeleink, a hálózatunk és a cégcsoportot tekintve is. A változásoknak köszönhetően több vevőt fogunk kiszolgálni és a megbízóink elégedettségét is tovább tudjuk növelni.”

A hazai franchise struktúrát érintő változás az idei évben nem befolyásolja a cégcsoport pénzügyi terveit és a vállalat főbb mutatóit, hosszú távú hatásában pozitív változásokra számít a management. A Duna House Group jelenleg 3 országban 5 franchiserendszert üzemeltet az ingatlan- és pénzügyi szolgáltatások közvetítése területén. Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban összesen 250 ingatlanközvetítő irodája működik, amelyből 172 Magyarországon a Duna House (140) és a SMART Ingatlan (32) márkák alatt összpontosul.

A cégcsoport jelenlegi változásával a fókuszáltabb üzleti modellt erősíti, a SMART Ingatlan hálózat működése nem szűnik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4915296322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása