Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Antal Nimróddal nyomozhatunk ősztől az RTL Spike-on

2019. szeptember 13. - EuroAstra

antal.jpgA halottkém és a Wayward Pines sorozattal kapcsolódhat ki minden thriller rajongó. Izgalmas ősz elé néz, aki az RTL Spike-ot választja. Szeptembertől egy országos - és egy csatornapremierrel erősít a csatorna.

 

Szeptember 12-én, csütörtökön a Wayward Pines első epizódja ülteti a nézőket a tévé képernyője elé, melynek egyik pikantériája, hogy az egyik epizódot a hollywood-szerte ismert Antal Nimród jegyzi. Szeptember 13-án, pénteken pedig A halottkém című sorozatban a főszereplővel együtt deríthetjük fel a rejtélyes eseteket és nyerhetünk betekintést a halottkémek izgalmas, fordulatokkal teli világába.

 

Egy nyolcrészes, 2019-es kanadai sorozatot tűz képernyőre az RTL Spike.

A halottkém főszereplője Jenny Cooper (Serinda Swan), aki korábban a sürgősségi osztály orvosa volt, most halottkémként kezd dolgozni Torontóban. Jenny a megmagyarázhatatlan és gyanús halálesetekkel kapcsolatban vizsgálódni kezd, így gyakran vállal konfliktust a főnökével és a gyilkosságiakkal, például Donovan McAvoy nyomozóval. Jennyt egy dolog vezérli munkája során, mely mindennél fontosabb számára: kideríteni az igazságot, még akkor is, ha ez bosszantja a főnökeit.

 

A Wayward Pines című, tizennyolc karikás thriller sorozatban Ethan Burke titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik Wayward Pines kis városkába, hogy megtalálja két eltűnt szövetségi ügynök társát, és kiderítse eltűnésük körülményeit. Burke nagyon jól ismerte az egyik eltűnt ügynököt, Kate Hewson-t, hiszen kapcsolatuk több volt, mint egyszerű kollegiális viszony. A lebilincselően feszes sorozatban Ethan, a főszereplő minden egyes lépéssel közelebb kerül az igazsághoz. Ám kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a különös, sötét titkokat rejtő városkából.

 

Antal Nimród magyar származású, amerikai filmrendező és színész − több magyar kisfilmben és nagyjátékfilmben is felbukkant. Rendezéseivel számos díjat bezsebelt, úgy, mint a Cannes-i fesztivál Ifjúság díját, a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál Arany Hugo-díját legjobb film kategóriában, a Magyar Filmszemle Gene Moskovitz-díját és végül, de nem utolsósorban a philadelphiai Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíját is ő nyerte a Kontroll című filmével. Munkája során dolgozott együtt Kate Beckinsale-lel, Arnold Schwarzeneggerrel és Jean Renoval is.

 

A halottkém első évadjának első epizódja szeptember 13-án, pénteken 22:00-től látható, a második része pedig közvetlenül utána, 23:00-tól kerül adásba, a két epizód ismétlése szeptember 2-án, vasárnap 20:00-tól nézhető meg.

A Wayward Pines első részét szeptember 12-én, csütörtökön 22:00-től sugározza a csatorna, a második epizód rögtön utána, 23:00-tól látható. Ezután minden hét csütörtökön 23:00-tól az előző heti utolsó rész kerül adásba.

 

https://www.rtlspike.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3815066938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása