Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Nincs több kifogás: így nyaraljunk a barátainkkal a városban 3+1 programtipp a hosszú hétvégére

2019. augusztus 18. - EuroAstra

nyaralas_a_varosban_3.jpgSzívesen mozdulnánk ki a legközelebbi barátainkkal, de valami mindig közbeszól: nincs elég szabadnap, az időjárás éppen elromlik vagy valaki pont nem ér rá a csapatból. Ha nem akarjuk feladni a közös időtöltést, akár a városon belül is elvihetjük nyaralni az egész társaságot: az LG Magyarország most összegyűjtött pár izgalmas helyszínt, ahol felejthetetlen – és pénztárcabarát – programokkal kapcsolódhatunk ki a hosszú hétvégén.

  1. Piknik a Városmajorban

Nem csak gyerekeseknek és kutyásoknak tökéletes választás a Városmajor! Egy fa árnyékában kellemes piknikhelyszínt rendezhetünk be, a park így ideális lehet egy kellemes délutáni ejtőzéshez, vagy akár egy délelőtti brunchozáshoz. Ez az a hely, ahol senkit nem fog zavarni, ha egy kis zenével fokozzuk a hangulatot, így nyugodtan magunkkal vihetünk egy hordozható hangszórót is – a maximális kényelem érdekében már készítsünk elő a programhoz illő zenelistát.

 

  1. Sütögetés a Rómain

Igazi Balaton-parti hangulatra vágyunk, de nincs lehetőségünk csak úgy leruccanni a magyar tengerhez? Vigyük el a társaságot a Római-partra! A balatoni hangulatot idéző, kockás terítős, vízparti büfékben isteni hekket ehetünk, de ha a saját szalonnánkat sütögetnénk vagy bográcsoznánk, a Két Rombusz nevű hely erre is lehetőséget ad. Ráadásul, ha autó helyett tömegközlekedéssel – esetleg hajóval – érkezünk, a hideg fröccsről sem kell lemondanunk.

 

  1. Mozi a kertben

Még egy apró kert vagy egy nagyobb terasz is ideális helyszíne lehet egy hangulatos esti filmvetítésnek, csak a megfelelő kellékek kellenek hozzá: gyertyák vagy lampionok, minigrill, pokrócok, popcorn, egy üveg bor... Természetesen a megfelelő technika sem hiányozhat, a laptopunk képernyője helyett némi kreativitással vetíthetünk projektorral, a mozihangulatot pedig már egy kicsi, de erős hangszóróval, például az LG XBOOM széria egyik tagjával is teljessé tehetjük.

+1: Házibuli kötöttségek nélkül

A nyár kétségkívül a legalkalmasabb időszak a kötöttségek nélküli, önfeledt bulizásra – ha igazán szeretnénk kiszabadulni a barátainkkal, vegyünk ki egy családi házat kényelmes kerthelyiséggel. A kertben sütögethetünk és bulizhatunk is, ráadásul nem is kell teljes hangtechnikát kibérelnünk ahhoz, hogy az egész csapatot táncra bírjuk, hiszen az LG elképesztő teljesítményű, kompakt Hi-Fi rendszerei a hangulatfényekről és a megfelelő hangzásról egyszerre gondoskodnak. A hangfalakon olyan DJ-effekteket próbálhatunk ki, mint például a scratchelés, a karaoke-funkcióval pedig garantáltan felejthetetlen lesz az esténk.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9315011258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása