Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

ELINDULT A WIZZ AIR LEGÚJABB SPANYOLORSZÁGI JÁRATA ELÉRHETŐ BUDAPESTRŐL CASTELLÓN ÉS A NARANCSVIRÁGOK PARTJA

2019. június 22. - EuroAstra

wizz_bud_cdt.JPGÚjabb spanyolországi úti céllal kötötte össze a magyar fővárost a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága: elindult a Budapest és Castellón – Costa Azahar közötti járat.

 

Idén ez a hatodik új úti cél a Wizz Air folyamatosan bővülő magyarországi hálózatában: az előző hónapokban Budapestről London Gatwick és Oslo, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta vált elérhetővé. Az új járatra 10 490 forinttól* foglalhatók jegyek a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában. Az új járattal immár 66 úticél érhető el a magyar fővárosból.

 

A virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar számos homokos stranddal várja a látogatókat, és egymást érik a festői fekvésű történelmi városok is a környéken, például Peñiscola tengerparti erődje. Castellón városa elsősorban hagyományos kerámiaiparáról, gótikus műemlékeiről és a tengeri ételek legjavát kínáló éttermeiről híres. Júliusban a közeli Benicàssim ad otthont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak, de akár Valencia is célba vehető a modern repülőtérről.

 

A Budapestről és Debrecenből elérhető spanyolországi városok között Castellón a nyolcadik a sorban Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Tenerife, Ibiza és Palma del Mallorca után.

 

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “A Wizz Air immár nyolc spanyolországi várossal köti össze Magyarországot. Biztosak vagyunk abban, hogy Castellón építészete, gasztronómiája valamint festői tengerpartjai sokakat vonzanak majd. Büszkék vagyunk rá, hogy legújabb járatunk elindításával egy ilyen izgalmas régiót érhetnek el a magyar utasok Budapestről a WIZZ alacsony viteldíjai és kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálása mellett.”

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA CASTELLÓNBÓL

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Viteldíj*

Budapest

szerda, vasárnap

2019. június 16.

akár 10 490 forinttól

 

 

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6214902326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása