Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Wizz Air már készül a nyárra: rövidebb sorok a repülőtéren -- Korai utasfelvételi pultot nyitott a Wizz Air és a Budapest Airport

2019. május 10. - EuroAstra

wizzair-legitarsasag-bemutatasa-01.jpgA Wizz Air legfrissebb újításának köszönhetően gyorsabb utasfelvételre számíthatnak a nyaralni indulók Ferihegyen. Azok, akik korábban érkeznek, akár már 3 órával az indulás előtt becsekkolhatnak.

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő, valamint Közép- és Kelet-Európa vezető légitársasága korai utasfelvételi pultot nyitott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban. A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

Extra utasfelvételi kapacitás: minden utasnak díjmentesen jár

„Idén várhatóan 6 millió utas választja a Wizz Airt Magyarországon, a legnagyobb részük a nyári hónapokban. A vakációk alatt így jelentősen megnő az utasforgalom a repülőtéren. A korai utasfelvételi pultot azért nyitottuk, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen. A kibővített check-in kapacitás rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasainknak. Az újítás mindenkinek kényelmesebbé teheti az utazást, és különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasunknak ingyenes – függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással vagy sem ” – mondta el Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a wizzair.com honlapon és a Wizz Air mobilalkalmazásában – ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.  A Wizz Air és a Budapest Airport további fejlesztésekkel is készül a nyárra. Hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább fogja gyorsítani az utasfelvételt. A további kényelmi szolgáltatásokról később tájékoztatja utasait a Wizz Air.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3614813188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása