Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

ÚJABB SPANYOL VÁROSSAL KÖTI ÖSSZE BUDAPESTET A WIZZ AIR CASTELLÓNBÓL INDUL JÁRAT A MAGYAR FŐVÁROSBA

2019. február 19. - EuroAstra

wizz_ctd_bud.JPEGA Wizz Air, örömmel jelenti be, hogy új járatot indított Budapestre Spanyolország egyik legszebb vidékéről, a Baleár-tenger partján fekvő Castellónból. Az új járatokra már 4590 forinttól* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára is vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a helyi turisták számára pedig a magyar fővárost.

Az illatosan virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar számos homokos stranddal várja a látogatókat, de egymást érik a festői fekvésű történelmi városok is a környéken – közülük is Peñiscola tengerparti erődje a legnevezetesebb. Maga Castellón elsősorban hagyományos kerámiaiparáról és gótikus stílusban épült műemlékeiről híres, de érdemes kipróbálni a tenger gyümölcseinek legjavát kínáló éttermeket is. A húsvét előtti hetekben kilenc napos fiesztát rendeznek a városban, júliusban pedig a közeli Benicàssim ad otthont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak.

Az első spanyolországi Wizz Air járat 2004 májusában indult el, és azóta a légitársaság folyamatosan bővítette helyi hálózatát: 12 spanyolországi repülőtérről immár 10 ország 55 úti célja érhető el. A Budapestről elérhető spanyolországi városok között Castellón a tizedik a sorban többek között Madrid, Malaga, Alicante, Ibiza, Tenerife, Barcelona vagy Palma del Mallorca után, utóbbi két úti célra pedig tavaly decembertől, illetve idén márciustól már Debrecenből is közlekednek járatok.

Az európai diszkont légitársaságok egyik úttörőjeként a WIZZ folyamatosan bővíti a Közép-Kelet-Európát a kontinens több részével, köztük Spanyolországgal összekötő hálózatát. A légitársaság 2018-ban több mint 5 millió utast szállított Magyarországról induló és az országba érkező járatain, ami meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát, és évi 18%-os növekedést jelent. A légitársaság tevékenysége közvetetten több mint 3800 magyarországi munkahely megteremtését támogatta** 2018-ban.

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALAI CASTELLÓNBÓL

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Viteldíj*

Budapest

szerda, vasárnap

2019. június 16.

akár 4590 forinttól

 

 

 

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “Nagy örömmel ünnepeljük a WIZZ új járatainak indulását Castellónból Budapestre, ami tovább bővíti az utasaink számára elérhető választási lehetőségeket. A mai bejelentés tovább erősíti 15 évre visszanyúló elkötelezettségünket a spanyol piac iránt. Spanyolországi utasaink 55 népszerű úti célt érhetnek el, a magyar utasok pedig immár 7 városba repülhetnek az ibériai országban a kényelmes menetrendnek és az akár 4590 forinttól* elérhető viteldíjaknak köszönhetően Minden utast szeretettel várunk, hogy fedezze fel új úti céljainkat a WIZZ alacsony viteldíjai és a kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett.”

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6014634302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása