Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Különleges mesterkurzusok és új, kedvezményes jegyárak a Badacsony New Yorkban exkluzív kóstolón március 9-én

2019. február 16. - EuroAstra

badkur.jpgIdén a tavalyinál is több kiállító fogadja a látogatókat a hagyományos borvidéki bemutatkozáson: ezúttal 38 borászat több mint 160 féle bora mellett 13 turisztikai szolgáltató kínálata várja a látogatókat a New York Palota Róma termében. (lásd: https://euroastra.blog.hu/2019/01/19/egy_fontos_datum_a_bornaptarba_nagy_badacsony_kostolo_a_new_yorkban_marcius_9-en)

 

„A sétakóstoló mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk mesterkurzusainkra is.

Idén Dr. Fiáth Attila nemzetközi borakadémikus, egyetemi docens lesz az egyik előadónk. A Badacsony Régió fantasztikus változatosságát mutatja be badacsonyi, szent györgy-hegyi , csobánci , tóti-hegyi, szigligeti, örsi-hegyi, ábrahámhegyi borokon keresztül. Előadásának címe: „Badacsonyi “Hegylakók” - Fedezzük fel együtt a Badacsony Régió HegyBorainak finom különbségeit”.

 

A másik előadónk Wolf András, a Salon Étterem és New York Kávéház executive chef-je, a Bocuse d' Or Akadémia tagja, a Séfek Séfe zsűritagja.

„A badacsonyi bor és kenyér kapcsolata” c. kurzusán különleges, saját készítésű kenyerek, badacsonyi borok és ínyenc ételek közötti harmónia világába avatja be a résztvevőket” - mondta Váli Péter borász, a szervező Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület részéről, akik a Badacsonyi Borvidéki Borút Egyesület borászainak aktív közreműködésével szervezik meg a borvidéki bemutatkozást.

 

Jegyeket a rendezvényre és a mesterkurzusokra már lehet elővételben vásárolni a www.kostolo.badacsony.com oldalon 6.900 forintos áron, vagy a helyszínen korlátozott számban 8.900 forintért.

 

A szervezők az érdeklődők figyelmébe ajánlják az alábbi, újdonságképpen bevezetett kedvezményes jegyárakat illetve a hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatal közönséget megcélzó diákjegyeket:

1. Aki mesterkurzusra is foglal, annak az alapjegy csak 5.900 forintba kerül.

2.  Min. 5 alapjegy foglalása esetén kedvezményes jegyár: 5.900 forint/db.

3. Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóknak - nappali és levelező tagozatosoknak egyaránt - az alapjegy ára: 4.900 forint

4. Szakirányú felsőfokú képzőintézmények hallgatóinak az alapjegy ára: 3.500 forint

 

A rendezvényen 14 és 16 óra között a kiállítók meghívásos alapon a szakmai partnereket és a sajtó képviselőit fogadják, akik számára a belépés ingyenes.

16 óra után minden borkedvelőt vár az exkluzív kóstoló.

 

2019. március 9.

Badacsony New Yorkban

 

https://www.facebook.com/events/1915035931957008

http://kostolo.badacsony.com

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2014625338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása