Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

„Ember küzdj, és bízva bízzál” címmel pályázatot indít a Nemzeti Színház 13-23 éves diákok számára

2019. február 05. - EuroAstra

kudj.jpgA színház által Az ember tragédiája előadáshoz készített szpotok nyomán várják a diákok saját gyártású telefonos videóit, melyeken saját ötlettel egy-egy szállóigét jelenítenek meg.

 

A játék 2019. február 4. és március 4. között tart, eredményhirdetés március 11-én lesz!

 

Az egyedi kis 20-30 másodperces videókat feltöltik a Nemzeti Színház Instagram oldalára február 4. és március 4. között, a beérkezések sorrendjében. A kreatív videókat egy három tagú zsűri – Schnell Ádám, Nagy Mari és Herczegh Péter, Az ember tragédiája szereplői – nézik meg, és bírálják el.

 

A közönség is szavazhat a kedvencére, így közönségdíjat is hirdetnek! A saját névvel ellátott videókat és a közönség szavazatait a tragedia@nemzetiszinhaz.hu email címre várják!

 

A közönségdíjas és a 3. helyezett nyereménye:

2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

A 2. helyezett nyereménye:

2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska, valamint exkluzív kulisszajárás Az ember tragédiája egyik szereplőjével.

Az 1. helyezett nyereménye:

Egy Iphone 7 mobiltelefon, 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

 

Ahhoz, hogy a díjak közül bármelyik is Tiéd legyen nem kell mást tenned, csak annyit, hogy:

1. Válassz ki egy ütős mondatot Az ember tragédiája műből.

2. A mondathoz készíts egy ütős videoszpotot a saját mobiloddal

3. És üsd le az entert, hogy elküldd a tragedia@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre!

 

A nyertesek útiköltségét a Nemzeti Színház fedezi!

„Köszönjük az ötletet a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium 11. D osztályának, és osztályfőnökének, Ludányiné Prém Juditnak!”

 

https://nemzetiszinhaz.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2214608278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása