Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Folytatódik a füstpróba az M3-as metróvonal felújítás alatt álló északi szakaszának állomásain

2019. január 28. - EuroAstra

bkvfust.jpgA BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatósága tájékoztatja a lakosságot, hogy az M3-as metróvonal felújítás alatt álló északi szakaszán 2019. január közepétől február végéig a hő- és füstelvezető rendszer megfelelőségének tesztelését végzi. A próbák célja az új berendezések hatékony működésének ellenőrzése.

 

A mintegy másfél hónapig tartó tesztsorozat hét helyen zajlik, és helyszínenként várhatóan négy-öt napig tart. A metró szellőző kivezetésein - metróállomások körüli műtárgyaknál - füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár több alkalommal is.

A füstpróbák hétköznap 16-22 óra között, hétvégén pedig egész nap (reggel 8-tól este 10 óráig) zajlanak majd. A füstpróbák további helyszíneiről és időpontjáról folyamatosan tájékoztatást adunk.

 

  • A negyedik füstpróba helyszíne: Árpád híd metróállomás. A Forgách utca és Dózsa György út állomások közötti szakaszon tapasztalhatnak füstkiáramlást.
  • A negyedik füstpróba időtartama: 2019. január 29-31.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6914591662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása