Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Sosem volt még ilyen egyszerű a céges költségvetés tervezése

2019. január 18. - EuroAstra

image19_6.jpgA vállalati költségvetés az egyik legfontosabb vezetési eszköz, specifikus feladata főleg az adott szervezet értékben kifejezett céljainak meghatározása. A költségvetés tervezése sokszor csak év elején kerül terítékre a cégeknél, ilyenkor határozzák meg, hogy milyen beruházások várhatók, hol találnak hozzá megfelelő céget és hogyan lesz arra pénzügyi keret. A válaszok megtalálásában segít a Brillit, az első magyar online üzleti közösség.

A költségvetés-készítés a legfontosabb vállalatvezetési eszközök közé tartozik. A XX. század elején azzal a céllal fejlesztették ki, hogy az egyre nagyobb és összetettebb vállalatok irányíthatók maradjanak, és ez a mai napig mit sem változott.

A költségvetés-készítés fogalma magában foglalja a költségvetés elkészítését, elfogadását, ellenőrzését és az eltérések elemzését. Röviden fogalmazva tehát hatalmas munkáról van szó, amely nagy forráslekötéshez vezet és adott körülmények között egyfajta önfoglalkoztatást jelenthet.

Aki az év elejére hagyta a költségvetés megtervezését, sokszor pánikszerűen kapkod, hogy utolérje magát, hiszen összetett problémákra kell megoldást találni. Milyen beruházások várhatók? Hol találnak hozzá megfelelő céget? És honnan lesz pénzügyi keret?

Komoly fejtörést okozhat a fenti kérdésekre a legmegfelelőbb választ adni, de az első magyar online üzleti közösség pont azért jött létre, hogy könnyítsen a vállalkozók dolgán.

Minden kérdésre ott a Brillit

A brillit.com vállalkozások ezreit kapcsolja össze, akik a weboldalon másodpercek alatt kérhetnek egymástól árajánlatokat, és az üzleti kapcsolat létrejötte előtt láthatják a leendő partnerről mások által írt véleményeket.

A honlap aranyat érhet a költségvetés tervezésében, hiszen a rendszeren keresztül egyszerűen rá lehet találni azokra a cégekre, akik segíthetnek a beszerzésekben, a pályázatok lebonyolításában, vagy épp árajánlatot adnak azokhoz.

Ha egy bizonyos termékre vagy szolgáltatásra van szükségünk, célirányosan megkapjuk azon cégek listáját, akik segítségünkre lehetnek. A rendszer lényegesen felgyorsítja az üzleti folyamatokat, ami a határidős költségvetés-tervezésben rendkívül nagy előnyt és időspórolást jelenthet.

A Brillit azért is hiánypótló, mert a vállalkozásokat az online térben köti össze anélkül, hogy találkoznának, ráadásul a későbbi kapcsolattartásban is segít a partnerek között.

A weboldal szolgáltatásainak többsége ingyenesen használható bármely cég számára függetlenül típustól vagy mérettől.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2114566842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása