Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Family Tugedör - 1 Quimby koncert, 6 zenekar, 23 ember, 1 család

2018. december 31. - EuroAstra

family.jpgFebruárban egy izgalmas turnéval indul útra a Quimby. A Family Tugedör egy két órás örömzenélés a Quimbyvel és a tagok Quimby melletti szerelemgyermekeivel, azaz A Kutya Vacsorájával, az Aranyakkorddal, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, a Marlboro Mannal és SZILÁRD formációjával.

 

A Family Tugedör-turné Rácalmáson indul, beveszik Békéscsabát, Debrecent, Szombathelyet, végül pedig a Barba Negrában zárul egy duplakoncerttel.

 

A Quimby nemcsak egy egészként jelenít meg egy hihetetlenül sokszínű zenei univerzumot, hiszen az azt éltető zenészek egyenként is külön-külön, egy-egy egyedi hangot képviselnek. Nem csoda, hogy ennyi ötlet nem fér bele egy zenekarba és szinte mindenkinek van az anyazenekar mellett egy másik „családja”. A Family Tugedör azonban egy olyan reunió, ahol minden Quimby érintettségű zenekar fellép, összehozva ezzel hat zenekart és huszonhárom zenészt, hogy ezúttal nem külön fellépéseken, hanem egy teljes értékű Quimby koncert részeként mutassák be ezt a népes famíliát.

 

A két órás koncert alatt így megismerhetjük Faszi a Quimbyvel ’majd egyidős, tróger rock zenekarát, a Marlboro Mant, Szilárd érzelmesebb oldalát saját neve alatt futó produkciójában, olyan énekesnőkkel kiegészülve, mint Galambos Dorina, Kiss Flóra és Schoblocher Barbara. A kísérleti jazz műfajába kalauzol el bennünket Dódi, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, míg A Kutya Vacsorája speciális zenei laborjába Livius és Faszi enged betekintés zenésztársaival. A sor legfiatalabbja az Aranyakkord lesz, ami Tibi és Vastag Gábor dalkeltetője, de még Fefe is meglepetéssel készül a közös családi összeröffenésre.

 

A Family Tugedörben a külön formációk nemcsak egymás után játszanak majd, hanem a koncert szövetébe beépülve adnak majd egy izgalmas zenei folyamot és feltűnhetnek akár egymás projektjeiben is. A családi busz február 23-án, Rácalmásra indul először, utána Békéscsabán, Debrecenben és Szombathelyen is megáll, a turné záróállomása pedig Budapesten lesz, ahol a Barba Negrában adnak koncertet két egymást követő napon.

 

Koncertdátumok és helyszínek:

február 23. Rácalmás, Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok

március 1. Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ

március 8. Debrecen, Lovarda

március 22. Szombathely, Agora Savaria

március 29. Budapest, Barba Negra

március 30. Budapest, Barba Negra

 

www.quimby.hu

https://www.facebook.com/Quimby.hu

https://www.instagram.com/quimby_band

https://www.youtube.com/user/QUIMBYmusic

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7514522554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása