Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Megjelent Szőcs Renáta új klipje

2018. december 26. - EuroAstra

Egy elhagyatott pincében forgatta a 'Szemed mindent lát' című dalhoz készült klipjét Szőcs Renáta. Az énekesnő nem érezte teljesen biztonságban magát a forgatás alatt, de a végeredményen ez szerencsére nem látszik: erőteljes képkockákat rögzítettek a slágergyanús szerzeményhez.



Ma debütált Szőcs Renáta legújabb klipje a napokban megjelent 'Szemed mindent lát' című dalhoz, amelyet szerzőként az énekesnővel együtt Somogyvári Dániel, szövegíróként pedig Tabár István jegyez.

"Már a Sztárban sztár előtt elkezdtünk dolgozni a dalon Danival, és a műsor alatt is végig zajlottak a stúdiómunkák, így szerencsére még karácsony előtt be tudtuk mutatni a közönségnek. Úgy érzem, hogy a 'Szemed mindent lát' egy gyönyörű nagyívű szerzemény lett, amely mély érzéseket képvisel, és ezt sikerült a klippel is megerősíteni" - mondta Szőcs Renáta, aki 2016-ban nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academyt.

Bár a végeredményen ez szerencsére nem látszik, a csíkszeredai énekesnő elárulta, hogy nem érezte magát mindig teljesen biztonságban a klipforgatás alatt.

"Az egyik jelenetnél ahogy megfogtam a falat, a vakolat teljesen leomlott. Elég ijesztő volt, hisz nem tudtam, hogy mennyire intenzíven fussak újból neki az egésznek. Később egy tégla is leesett forgatás közben, tiszta szerencse, hogy időben hátra léptem. Eléggé féltünk egy-két jelenetnél, mert az elhagyatott pince tele volt régi vezetékekkel, és nem voltunk benne biztosak, hogy egy-kettőben van-e még áram. A végén ráadásul a sok kacat között egy lőszeres dobozt is találtunk" - mesélte Szőcs Renáta, aki ennek ellenére nagyon élvezte a forgatást, és ha minden igaz, még a megfázást is megúszta, pedig órákon át nagyon kevés ruhában énekelt a romos társasházi pincében.

A klip már elérhető a YouTube-on: https://youtu.be/buWuGTDIckc

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1614508314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása