Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Használt autót is kereshet a Netrisknél Az új felületen ingyenesen hirdethetnek a cég lakossági és üzleti partnerei is

2018. december 15. - EuroAstra

image10_16.jpgHasználtautó-hirdetési platformmal bővíti tevékenységi körét mától a Netrisk.hu. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég netriskauto.hu néven futó új használtautó-kereső felületén a társaság autókereskedő partnerei, valamint több mint egymillió regisztrált lakossági ügyfele egyaránt ingyenesen hirdethetnek, de a felület elérhető minden további külső érdeklődő számára is.

 

Az új weboldallal elsősorban milliós ügyfélkörünk számára kívánunk egy új szolgáltatást biztosítani – magyarázza Sebestyén László, a Netrisk.hu ügyvezető igazgatója. – Ennek érdekében minden autókereskedő partnerünk 250, lakossági ügyfeleink pedig öt hirdetést tölthetnek fel ingyenesen a netriskauto.hu-ra, hirdetésenként 12 nagy felbontású képpel.”

 

Az új, már az indulás pillanatában is többezernyi hirdetést tartalmazó szolgáltatás az első időszakban a személyautó-hirdetésekre fókuszál, amelyekhez számos keresési és hirdetésmentési lehetőséget is nyújt. A mobiltelefonra is optimalizált felület egyedi sajátossága a Netrisk.hu alaptevékenységéhez kapcsolódik: a rendszer valamennyi hirdetett gépjármű vonatkozásában megmutatja az adott jármű kategóriájára vonatkozó átlagos kötelező biztosítási díjakat, melyeket a Netrisk.hu az előző héten megkötött szerződések díjai alapján számol ki Az előzetes, tájékoztató jellegű adat alapján a látogatók képet alkothatnak róla, hogy hozzávetőleg milyen kötelező biztosítási díjjal számolhatnak az adott autó megvásárlása esetén.

 

A Netrisk.hu 2001-ben az országban elsőként tette lehetővé biztosítási ajánlatok áttekintését és megkötését az interneten. Összehasonlítási tevékenységét azóta számos más szegmensre is kiterjesztette: 2013 óta banki termékeknek, 2016 óta pedig távközlési szolgáltatók ajánlatainak összehasonlítására is lehetőséget teremtett. Most bevezetett használtautó-piaci szolgáltatásával jelenlegi működésének immár negyedik fontos pillérét építette ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2214481888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása