Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Finom Placc - Négy napos karácsonyi gasztrohappening a belvárosban

2018. december 12. - EuroAstra

finomp.jpg2018. december 19-én 16 órától nyitja meg kapuit a finom PLACC Xmas market, a VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48. alatt, az ELLÁTÓkert-ben!

 

Mindenki visszasírja a régi idők karácsonyi hangulatát, mégis minden évben belecsúszunk ugyanabba a hibába. Az utolsó napokon próbáljuk beszerezni az ajándékokat, már szinte bármit megveszünk, csak mindenkinek legyen valami. Ezt a feszült hangulatot visszük tovább Szentestére.

LEGYEN EZ IDÉN MÁSKÉPP!

Gyere el és nézd meg a Finom Placc Xmas Market kínálatát és vásárolj olyan ajándékokat, amelyekkel nemcsak jót veszel, hanem jót is teszel. Kiállítóink olyan termelők és feldolgozók, akik szívvel-lélekkel állítják elő termékeiket, amelyekbe kizárólag a legjobb helyi alapanyagok kerülnek. Sőt, erre az alkalomra különleges karácsonyi válogatásokkal is készülnek! Tehát nem egy személytelen bolt milliónyi kínálatából választasz valamit, hanem azoktól vásárolsz, akik készítettétek ezeket a termékeket. Egy finom forralt bor mellett megismerheted történetüket, a finomságok mögött álló embereket is. Ezeket a történeteket tovább tudod adni karácsonykor is, személyessé téve az ajándékozás pillanatait.

 

Mi az, amit nálunk megtalálsz:

chilik, sajtok, füstölt húsok, lekvár, bor és pálinkaválogatások, házi csokik és édességek, szörpök, tészták, mézeskalács, többfajta méz és még sokminden … a teljesség igénye nélkül. Illetve különleges kézműves termékek és apróbb egyedi ajándékok...

 

Mi az, amit nálunk NEM találsz meg:

műanyag kütyük, világítós zenélő izék, robotkutya

(Igazi viszont lesz, a Placc kutyája Zsigmond)

 

Várunk szeretettel 2018. december 19-20-21-22-én 16 órától – 21 óráig, a VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48. alatt, az ELLÁTÓkert-ben!

 

https://www.facebook.com/events/730535107316914

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6014470350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása