Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Szlovén Idegenforgalmi Közösség kérése a magyar utazásszervezőkhöz.

2018. december 05. - EuroAstra

unnamed_80.jpgA Szlovén Idegenforgalmi Közösséget a Legjobb Idegenforgalmi Bizottság (Európa) kategóriájába nevezték ki a rangos Travvy Díjért. A díjakat az idegenforgalmi ágazat Oscaroként tartják számon. Az utazásszervezőket és utazási irodákat felkérik, hogy szavazzanak! 

Köszönöm Szlovénia számára a hatékony és következetes végrehajtást márka és fenntartható megközelítés a különböző marketing tevékenységekben, a Szlovén Idegenforgalmi Testületet rangos Travvy Díjaként jelölték ki. Nagy hangsúlyt kapott a szlovén idegenforgalom zöldprogramja, valamint az ország érintetlen természeti környezetének megőrzésére irányuló erőfeszítések. Ez a legnagyobb lehetőség a szlovén idegenforgalom továbbfejlesztésére is. A szlovén idegenforgalmi ágazat célja, hogy növelje az ország láthatóságát zöld, aktív, egészséges és biztonságos célpontként. Hangsúlyozták a turizmus Szlovénia gazdaságának fontosságát is, ahol a pozitív növekedési trend várhatóan folytatódni fog. A Szlovénia fenntarthatósági politikáinak, az érintetlen természetnek és a kiváló geostratégiai pozíciónak a közép-európai,

A szavazás  december 1-ig tart nyitva , és csak a turisztikai ügynökségek és az utazásszervezők képviselői szavazhatnak. A turisztikai iparágak Oscar-díjairól szóló díjakat január 23-án mutatják be a New York-i Gotham Hall gálán.  

A Travvy díjak , amelyek már az ötödik évben, az utazási iparág legrangosabb díjai közé tartoznak. A díjakat különböző kategóriákba sorolták, köztük a Legjobb Idegenforgalmi Bizottság - Európa, amelyre a Szlovén Idegenforgalmi Testület kinevezésre került.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8714417622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása