Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Lufthansa jövő nyáron Austinba és Bangkokba indít új járatot - 2019. május 3-án indul a Lufthansa első járata Frankfurtból Austinba - 2019. június 1-jén debütál a München-Bangkok járat

2018. október 12. - EuroAstra

maxresdefault_3.jpgA Lufthansa tovább bővíti az USA-ba közlekedő útvonalhálózatát: 2019. május harmadikán indul első közvetlen járata Frankfurtból Austinba. Dallas/Fort Worth és Houston után ez a légitársaság harmadik texasi járata. Jövő év nyarától egy Airbus A330-300-as gép hetente öt alkalommal közlekedik majd Frankfurt és Austin között.

Kedd és csütörtök kivételével az LH 468-as járata a frankfurti hubból reggel indul és 10 óra elteltével, helyi idő szerint délután landol Austinban. A gépek visszafelé késő délután szállnak fel és másnap reggel érkeznek meg a német nagyvárosba. A fedélzeten az utasok a Lufthansától már megszokott kényelemre számíthatnak a Business, a Premium Economy és az Economy osztály 255 kényelmes ülésében. Az austini járatra retúrjegyek már 232.700 forintos áron foglalhatóak Budapestről.

Austin mellett egy másik új Lufthansa járatot is bejelentett a légitársaság: immár Münchenből Bangkokba is közlekednek gépei, így a bajor hubból egy ázsiai csomópont is elérhetővé válik. Az első LH792-es járat 2019. június 1-jén száll fel. Az útvonalon egy új Airbus A350-900-as gép teljesít szolgálatot, amely naponta indul délutánonként Münchenből Thaiföldre. Erre az útvonalra a retúrjárat 177.200 forinttól foglalható budapesti kiindulással.

A járatokról és a foglalásokról további információ a lufthansa.com oldalon vagy a Lufthansa Service Centerekben kérhető a 06 1 429 2200-es számon. A járatokra természetesen a Lufthansa partner utazási irodákban és a repülőtéri értékesítési pultokban is vásárolhatóak jegyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9514292303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása