Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Ingyenes korcsolyázási lehetőség a budapesti óvodás és kisiskolás csoportoknak a Városligeti Műjégpályán

2018. szeptember 23. - EuroAstra

mujegpalya.jpgA 2019. év a főváros sportélete szempontjából kiemelt év, hiszen Budapest lesz Európa Sportfővárosa. Ezért jövőre azt tűzték ki célul, hogy minél több budapestivel megszerettessék a rendszeres testmozgást. Ezen felül is kiemelt figyelmet fordítanak a legfiatalabbak mozgásban gazdag életre nevelésére.

 

Az eseménysorozathoz kapcsolódva a Városligeti Műjégpályát is üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ Nonprofit Kft. a 2018/19-es téli szezonban lehetőséget biztosít arra, hogy Budapesten minden nagycsoportos óvodás és alsó tagozatos gyermek megtanuljon korcsolyázni.

 

Ennek érdekében a Városligeti Műjégpálya ingyenes, 11 alkalmas korcsolyaoktatási programot indít az 5 év feletti óvodai és alsó tagozatos általános iskolai csoportoknak. A program befejeztével minden kisgyermek oklevelet és egy bérletet kap, amellyel 2019. év végéig további 10 alkalommal hétköznap térítésmentesen korcsolyázhat.

 

A fentieken túl a fővárosi általános iskolák 5-8. osztályos tanulóinak, valamint a fővárosi középiskolák és egyetemek nappali tagozatos tanulóinak és hallgatóinak az eddigi évekhez hasonlóan továbbra is kedvezményes korcsolyázási lehetőséget kínál a műjégpálya.

 

A Budapesti Sportszolgáltató Központ a téli programsorozatról a napokban küldi meg felhívását a budapesti óvodák és iskolák részére.

 

A programsorozat részletei hamarosan megtalálhatók lesznek a Városligeti Műjégpálya honlapján (https://www.mujegpalya.hu/hu), valamint az intézményvezetőknek megküldött tájékoztatókban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5214252923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása