Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

VÁR A KIFUTÓ – II.

2018. augusztus 17. - EuroAstra

Újabb divatbemutató lesz a Hilton Budapest szállodában 2018. augusztus 31-én az Ability Fashion Team rendezésében. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén, a családok évében is Vár a kifutó! egy vidám hangulatú, zenés, táncos est keretében. 2017. július 7-én a kifutóra lépő modellek bizonyították, hogy az igazi szépség belülről fakad. Minden fellépő királynő. Mindegy, hogy valaki hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy más segédeszközzel éli a mindennapjait.

A gyermekbarát rendezvénynek újra otthont ad az akadálymentes Hilton Budapest (1014 Budapest, Hess András tér 1-3.) szálloda és nagyszerű személyzete. Az alapító, Conrad Hilton jótékonysági programját valósítják meg a szervezők: Árvai Zoltán szállodaigazgató, Buday Gergely, Charlie főrendező, Anni Pastor divattervező, Kulimár Miklós, a Magyar Aranykereskedő Zrt. igazgatója, Széles Emília szépségverseny rendező, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, itt műsorvezető, valamint a rendezvény fővédnöke, Őexellenciája Wening Esthyprobo, az Indonéz Köztársaság magyarországi nagykövete, amúgy csinos högy. A sort a Magyar Paralimpiai Bizottság képviselője, Szabó László zárja.

A nagykövetasszony elmondta, hogy Indonézia 260 millió lakosából 15 millió ember él fogyatékossággal, ezért örömmel csatlakozott az esélyegyenlőségi ENSZ-egyezményhez, amelynek első aláírója Magyarország volt. Most itt az ideje, hogy védnökséget vállaljon egy ilyen típusú rendezvényen. Anni Pastor divattervező boldogan vállalta a megtiszteltetést, hogy elegáns ruháit bemutathassa. Szerinte a nő örök, tehát mindig szép. A modellek mindegyikét a családból örökölt kalocsai mintás terítők darabjai díszítik – igen különös módon.

A nagy eseményen a modelleket neves közéleti személyiségek kísérik a kifutóra. Ők Árvai Zoltán, Farkas Bertalan, Győrfi Pál, Karacs Miklós, Karvai Sándor, Lukács Máté, Müller Péter Sziámi, Proksa Zoltán, Schmuck Andor, Szabó László, Várkonyi Attila (DJ Dominique) stb. Természetesen részt vesznek lelkes sminkesek, fodrászok és VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szépségverseny két királynője: Fehérvári Dóra és (a határon túli) Steiger Nikoletta udvarhölgyeikkel: Gyurácz Anna, Szick Dóra Petra. A közönség szórakoztatására énekesek, táncosok, zenészek vállalkoznak. Profi fotósok és filmesek örökítik meg a rendezvényt. A modellek mentális felkészítésében partner a Szupervumen alapítója, Szilágyi Nikolett coach.

Jegyek és támogatói jegyek a Cooltix weboldalán vásárolhatók.

A hivatalos Facebook oldal: https://www.facebook.com/varakifuto

Az Ability Fashion oldala: https://www.facebook.com/abilityfashion

 

DOBI ILDIKÓ

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6714185155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása