Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Az 'A' kategóriás montreali filmfesztiválon lesz a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) világpremierje

2018. augusztus 16. - EuroAstra

 rlsm01.jpgSchwechtje Mihály első játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) világpremierje az 'A' kategóriás montreali filmfesztiválon (Montreal World Film Festival) lesz. A világ egyik kiemelkedő filmfesztiválján a magyar alkotás az elsőfilmes versenyprogramba (First Fiction Films Competition) kapott meghívást. A montreali filmfesztivál augusztus 23. és szeptember 3. között lesz. 

 

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) főszereplője, Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj.  Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel. A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története.

 

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) magyar mozibemutatója szeptember 13-án lesz. A filmhez készült animációs teaser, film teaser és előzetes is megtekinthető már.

 

A film soundtrackje itt hallgatható meg.

 

Schwechtje az Aki bújt, aki nem című rövidfilmjével a napokban versenyben szerepelt a 6. Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon, előtte pedig az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában működött közre rendezőként, valamint számos kisjátékfilmet jegyzett már.

 

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) a Pusztai Ferenc vezette KMH Film gyártásában készült, koproducerek Osvárt Andrea, Petrányi Viktória, Galambos Zoltán és Jancsó Dávid, forgalmazója a Vertigo Média.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr914182015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása