Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Szexuális tanácsadás

2018. július 16. - EuroAstra

images_85.jpgA nagyravágyó ifjú feleség és a kettős könyvelő férj elhatározták, hogy a felső középosztálynál alább nem adják. Ezért a férfi három állást is vállalt, reggel hattól este kilencig gályázott, gyűlt is szépen pénzecskéjük a bankban. Kamatot ugyan nem kaptak, de legalább nem kellett tartaniuk a betörőktől. Hogy mire kellett a pénz? A Kanári-szigeteken nyaralni, Mazda CX-5 autón furikázni, háromszobás zöldövezeti lakásba költözni és személyi edzőt fogadni a tenisztanuláshoz.

   De bökkenő is akadt. A férfi nem, vagy csak alig tudta házastársi kötelességét teljesíteni. Már pedig ez a jó házasélet elengedhetetlen fundamentuma. Az ifjú feleségnek nemcsak a Mazda CX-5 autóra volt igénye.

   Modern gondolkodású emberek lévén, nem szégyelltek felkeresni egy párkapcsolati tanácsadót. (15.000) Sok érdekes dolgot hallottak tőle. Például azt, hogy a hölgy vegyen fel csábító fehérneműt, majd nyissák ki az ablakot, de húzzák be a függönyt. A szellő érintése a bőrön nagyon kellemes és stimuláló hatás lehet, különösen a nyári melegben.

   Nem vált be. Rövid tépelődést követően elmentek egy szexuálpszichológushoz.  (15.000+ÁFA) Az eset egyszerű, mosolygott a tudós. Hangolódjanak hangsúlyosabban egymásra. A kedves férje vigyázzon, hogy ne érezzen teljesítmény kényszert, legyen önfeledt és  közösen fedezzék fel egymás vágyait, örömforrásait.

   Ez sem hozott eredményt, de még egy ici-pici javulást sem. Biztos bennem van a hiba, gondolta a kettős könyvelő, hiszen kis feleségem egy bombázó. Ezért egyedül ment el az andrológiai klinikára. (3.000 a nővérkének, hogy soron kívül bemehessen) Tudja uram, szólt a csinos adjunktusnő, a nőknek a vágy beteljesüléséhez jóval több időre és kedvességre van szükségük, mint a férfiaknak. Nekem elhiheti, már háromszor voltam menyasszony és kétszer váltam el. Szóval figyeljen oda és ne kapkodja el a dolgot.

   Sajnos ez sem segített, következett a családterapeuta. (20.000) Ő rögtön a dogok közepébe vágott. Figyeljenek jól ide! Az ember szexuális viselkedése igen összetett, sokféle út vezet a harmonikus együttlétig, a bensőséges párkapcsolatig. A leglényegesebb azonban hogy figyeljenek oda és ha valami zavaró körülmény akad, ne féljenek azt megfogalmazni egymásnak.

   Eredmény: nulla. A nagyravágyó ifjú feleség és a kettős könyvelő férfi szomszédja neves homeopata-természetgyógyász volt. Elmondták neki szomorú történetüket. Hát ez nem annyira komplikált, mosolygott a gyógyász. A kedves férje ne dolgozzon napi 15 órát, csak 8-at, hagyja figyelmen kívül a sok pénzért kapott tanácsokat és jöjjenek vissza két hét múlva.

   Nem jöttek vissza, sem két hét elteltével, sem később. A probléma okafogyottá vált.

Láng Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4914114503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása