Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

EGÉSZ EGERT KÍNÁLJA A MEGÚJULÓ EGER.HU -- Új, önálló turisztikai oldal és teljes egri „digitális étlap” egy helyen

2018. június 19. - EuroAstra

egerhu_scr02.jpgEgy jó városi honlap elengedhetetlen az egri ügyfelek elégedettségéhez, a hatékony városmarketinghez és a sikeres turisztikai munkához is. Ezzel a céllal működött 2013 nyara óta az eger.hu oldal, amely díjat nyert az „Év honlapja pályázaton” és ezzel a céllal kezdődik el most a teljes megújulás a www.eger.hu oldalon – jelentette be június 13-án, sajtótájékoztatón Habis László, Eger polgármestere.

A legfontosabb, azonnal szembetűnő változás az, hogy a www.eger.hu látogatója egy jellegzetes nyitó oldallal találkozik, ahol – az országban egyedülálló módon - tematikusan, csoportosítva kapja meg „Eger digitális étlapját”.
Ez a megújulás azt jelenti, hogy új struktúrában, egy helyen és egységes megjelenéssel, átjárható módon tesszük elérhetővé az egri önkormányzati cégek és intézmények webes kínálatát. A különböző városi entitások mostantól nem konkurenciát jelentenek egymásnak az interneten, hanem erősítik egymást!

 

Az egriek egy helyen megtalálják (többek között):

  • az önkormányzati oldalt az elektronikus ügyintézés lehetőségeivel és a közérdekű információkkal, közgyűlési anyagokkal, hirdetményekkel, stb.
  • a széleskörű és naprakész programkínálatot (ez váltotta fel az eddig a főoldal homlokterében található programnaptárt)
  • mindazt az információt, színt és szolgáltatást, amit Eger Önkormányzata - vállalatain és intézményein keresztül - kínál az egrieknek

 

Az Eger iránt érdeklődő turisták megtalálják (többek között):

  • Eger teljesen új turisztikai honlapját, a visiteger.com oldalt (ez váltotta fel az eger.hu turizmus menüjét és a szállásfoglalást)
  • valamennyi egri élmény és program lehetőségét
  • a személyre szabott egri program összeállításának egyszerű, könnyen kezelhető és letölthető, vagy kinyomtatható lehetőségét (YMyEger)
  • az eger.hu integráns részeként elérhető, az országban egyedülálló módon komplex, VR szemüveggel is kezelhető „virtuális sétát”, melynek segítségével 100 csodálatos egri helyszín járható be könnyen, élményszerűen, legyen a kezünk ügyében bármilyen számítógép, vagy mobileszköz
  • a különböző utazói célközönségek számára összeállított tematikus tippeket, mint pl. „Kutyával Egerben”; „Szépkorúaknak”; „Akadálymentes”; „Családi”, stb.

 

Mindezt és még sok nagyszerű lehetőséget nyújt a megújuló www.eger.hu!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5914051486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása