Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

LG G7ThinQ kategóriájának legnagyobb fényerejű kijelzőjével debütál -- Az új kijelző kisebb energiafogyasztással is elképesztő képminőséget garantál

2018. április 30. - EuroAstra

lg_g7_thinq_screen_color.jpgAz LG Electronics (LG) legújabb csúcskategóriás okostelefonja 6,1 colos, QHD+ (3120 x 1440 pixel) felbontású FullVision kijelzővel debütál, melynek maximális fényereje 1000 nit is lehet, vagyis az okostelefonok piacán jelenleg ezen készülék képernyője biztosítja a legnagyobb fényerőt. Az LG legmodernebb Super Bright kijelzőtechnológiájával felvértezett LG G7ThinQ okostelefont arra tervezték, hogy erős napsütésben is könnyen használható legyen, miközben elődjéhez képest akár 30 százalékkal kisebb energiafogyasztás jellemzi.

 

Az LG G7ThinQ Super Bright kijelzője még erős fényviszonyok mellett is élénk és természetes színeket jelenít meg. A képernyő a DCI-P3 színtér 100 százalékát képes megjeleníteni, és önműködően alkalmazkodik hat színbeállításhoz (automatikus, energiatakarékos, mozi, sport, játék és profi). Az automatikus (Auto) mód önműködően kielemzi és azonosítja, hogy milyen tartalom (videó, fotó, játék vagy weboldal) jelenik meg a képernyőn, ez alapján pedig optimalizálja a kijelzőbeállításokat, miközben csökkenti az energiafelhasználást. A testre szabható megoldások kedvelői a kamerás felhasználói felület egy részén finomhangolhatják a színeket egy görgethető színkerékkel, melyen minden egyes RGB beállítás módosítható.

 

Az LG G6 kiemelkedő kijelző/előlap arányát még tovább fejlesztve az LG G szériájának 7. generációja még könnyebben kezelhető akár egy kézzel is, mégpedig az ergonomikus, elegáns és hajlított edzettüveg-borításnak köszönhetően. A tavaly bemutatott, trendteremtő 18:9 arányú FullVision kijelző az LG G7ThinQ-ban még fejlettebb formában tér vissza. Keskenyebb, 19:5:9 arányával az LG új FullVision kijelzője egy, az LG G6-hoz képest közel 50 százalékkal vékonyabb alsó kávával válik teljessé.

 

A FullVision kijelző kávamentes kialakításával a képi élmény még inkább magával ragadja a felhasználót, miközben az új, testreszabható másodlagos kijelző az előlap felső sávjában biztosít további helyet az értesítések számára. Ennek köszönhetően ezek nem foglalnak el feleslegesen helyet a főképernyőn. A hagyományos megjelenést kedvelők tetszés szerint kikapcsolhatják a másodlagos kijelzőt, vagy akár különféle színeket is választhatnak hozzá, melyek egyedivé teszik a felhasználói élményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9513875484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása