Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco

2018. április 27. - EuroAstra

images_13.pngMegújult áruházzal várja vásárlóit Kecskeméten és Nyíregyházán a Tesco. Az egy-egy milliárd forintos befektetésből az áruházak valamennyi osztályát felújították: számos új berendezés kapott helyet a könnyebb, kényelmesebb kiszolgálás érdekében. Az év során további áruházak is megújulnak majd, jelenleg a budaörsi és a csepeli Tesco felújítása zajlik.

A Tesco célja, hogy napról napra többet nyújtson vásárlóinak, és ennek érdekében fejleszti áruházait is. A kecskeméti és a nyíregyházi áruházak felújítására fordított mintegy kétmilliárd forintos beruházásból az üzletek minden osztálya megújult: új hűtési rendszerrel, frissáru pultokkal, valamint új ruházati és háztartási osztállyal várják a vásárlókat. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében az ügyfélszolgálati és a Tesco Pénzügyi Partner pultok is megújultak, az eladótérbe pedig környezetbarát és energiatakarékos LED világítás került, hogy a vásárlók kényelmesen és kellemes körülmények között végezhessék a bevásárlást.

 

A felújított kecskeméti és nyíregyházi Tescókba új bérlők is költöznek. A kecskeméti áruházban H&M és CCC nyílik, Nyíregyházán pedig az újonnan megnyílt Reno cipőbolt mellé Decathlon és egy Rossman várható.

 

A Tesco idén országszerte több áruházának megújítását is tervezi. Zavartalan nyitva tartás mellett Budaörsön és Csepelen a felújítás jelenleg is zajlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4413868094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergely Egyed 2018.06.11. 15:35:23

Mikor nyilik a kecskemeti tescoban a ccc cipobolt?

EuroAstra · euroastra.hu 2018.06.11. 16:07:09

Sajnos nem tudom. Nem a Tescotól, hanem a bérlőtől függ. Néha több hónapig vakaródznak egyes bérlők, mig megnyilik az általuk kialakitott uj bérlemény.
süti beállítások módosítása