Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A UPS KIBŐVÍTI WORLDWIDE EXPRESS SZOLGÁLTATÁSÁT, ÍGY KÖNNYÍTVE MEG A NÖVEKVŐ PIACOK ELÉRÉSÉT

2018. február 28. - EuroAstra

ups_1.jpgA szolgáltatás mostantól 124 országban és területen elérhető.A UPS 57 országban tette elérhetővé a szolgáltatást, köztük Brazíliábanm Indiában és Dél-Koreában.Az Express szolgáltatás 5 új országban lesz elérhető. köztük Banlgladesben és Maagaszkáron.Garantált kiszállítás a célállomástól függően 1-3 munkanapon belül 10:30, 12:00 vagy 14:00 órára.

 

A UPS (NYSE: UPS) kibővítette UPS Worldwide Express™ szolgáltatását, mely mostantól 124 országban és területen lesz elérhető. A cég ügyfeleinek sürgős küldeményei így még több célállomást érhetnek el a szokott kiszállítási időnél előbb. A UPS expressz napközbeni szolgáltatása így mostantól több országot ér el, mint bármely más szolgáltató hasonló terméke.

 

A UPS Worldwide Express garantált kiszállítást nyújt a célállomástól függően 1-3 munkanapon belül 10:30, 12:00 vagy 14:00 órára. 2017-ben a UPS Express szolgáltatást már 57 országban, 7000 új irányítószámmal bővítette a cég.

 

“A cégünk nemzetközi kínálatának hozzáadott értéke az az erős globális hálózat és termékportfólió, amely vevőt és eladót országhatárokon átívelően zökkenőmentesen köt össze – mondta el Jim Barber, a UPS International elnöke. – A UPS Worldwide Express szolgáltatás révén iparági vezetők vagyunk, hiszen a világ 124 országában és területén biztosítjuk ezt az összeköttetést. Ezek az országok összességében a világ bruttó hazai termékének 96, és importjának 93 százalékát adják.”

 

A cégek időérzékeny nemzetközi küldeményeik célba juttatására választják a UPS Express™ szolgáltatását. Azok az ügyfelek, melyeknek termékei - mint például az egészségügyi iparágak esetében - rövid ideig eltarthatók, különösen sokat profitálhatnak a szolgáltatás gyorsaságából és megbízhatóságából. A gyorsan mozgó ágazatok, mint a hi-tech vagy a kiskereskedelem nagyobb fokú ellenőrzést és rugalmasságot érhetnek el az ellátási láncukban a szolgáltatás révén.

 

A Kereskedelmi Világszervezet előrejelzései szerint a kereskedelem tovább nő 2018-ban a 2017-es vártnál is nagyobb növekedést. A UPS Worldwide Express szolgáltatás segít e növekedés megvalósulásában, azáltal, hogy az ügyfeleknek több napon belüli opciót nyújt fontos csomagjaik kézbesítésére.

 

Az európai ügyfelek is profitálhatnak a gyorsabb kiszállításból az ázsiai és dél-amerikai növekvő gazdaságok területére. A UPS 2019-ig 2 milliárd dollárt fektet be európai hálózatába, melynek köszönhetően a UPS már most is gyorsabban szállít ki 27 európai ország 350 városa között.

 

A UPS Worldwide Express szolgáltatás a szélesebb UPS Express portfólió része, mely a legtöbb nemzetközi garantált napközbeni kiszállítási szolgáltatást tartalmazó kínálat a piacon. A szolgáltatások magukban foglalják a rutinszerű vámügyintézést is.

 

A UPS Express portfólió részei:

  • UPS Express Plus reggeli kiszállítás 56 országban és területen
  • UPS Express napközbeni kiszállítás 124 országban és területen
  • UPS Express Saver napvégi kiszállítás 220 országban és területen

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9213701832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása