Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Lufthansa utasai Európa legjobb fagylaltozói nyomában

2017. augusztus 09. - EuroAstra

lh_icecream_preview.jpgEgy új online interaktív térkép segít felfedezni a legjobb fagyizókat a kontinensen.

 

Világszerte milliók kedvelik a forróságban hűsítő édességet, amelyet a nyári időszak egyik jelképének is tekintenek. A Lufthansa egy új, interaktív online "fagylalttérképet" állított üzembe, amely segítségével az utasok a legjobb fagylaltozókat fedezhetik fel a legtöbb olyan európai városban, amelybe a légitársaság közlekedet járatokat. A hőség beköszöntével jelentősen nő a kereslet a jeges édességre, az utasok pedig a repülés megkezdése előtt tájékozódhatnak a célállomás leginkább ajánlott fagylaltozóiról. A hónap végéig élő térkép bárki számára ingyenesen hozzáférhető a www.icecreammap.eu honlapon. Ha a térképen a látogató rákattint egy városra, ahová repül Lufthansa-járat, azonnal megkapja az ott ajánlott fagyizók nevét, címét és weboldalát, illetve egy rövid leírást is a helyről, amely kiemeli a specialitásokat, illetve azt, hogy található-e például gluténmentes, vagy vegán termék a menüben. A fagyitérkép ötletét az adta, hogy az utazók könnyen és gyorsan fedezhessék fel azokat a helyeket utazásaik során, amelyeket egyébként turistaként esetleg nem találnának meg.

Az interaktív térkép egy linket is tartalmaz a Lufthansa Travel Guide-hoz, a légitársaság útikalauzához - amely többek közt Budapestet is bemutatja: https://www.lh-travelguide.com/xx/en/budapest/. A Travel Guide egy interaktív várostérkép mellett általános tudnivalókat, ajánlott látnivalókat, hasznos információkat, kirándulási tippeket és időjárás-előrejelzést is tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4012731952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása