Hírek, információk politika mentesen Magyarországról és a nagyvilágból.

euroastra internet magazin

Szexuális tanácsadás

2018. július 16. - enigma.enigmaticus

images_85.jpgA nagyravágyó ifjú feleség és a kettős könyvelő férj elhatározták, hogy a felső középosztálynál alább nem adják. Ezért a férfi három állást is vállalt, reggel hattól este kilencig gályázott, gyűlt is szépen pénzecskéjük a bankban. Kamatot ugyan nem kaptak, de legalább nem kellett tartaniuk a betörőktől. Hogy mire kellett a pénz? A Kanári-szigeteken nyaralni, Mazda CX-5 autón furikázni, háromszobás zöldövezeti lakásba költözni és személyi edzőt fogadni a tenisztanuláshoz.

Tovább

Végre egy könyv, ami megszeretteti a kötelező irodalmat a diákokkal

ordogh-otto-vip-vilagirodalmi-parodiak.jpgÖrdögh Ottó a VIP - Világirodalmi paródiák című kötete után ezúttal a magyar irodalom gyöngyszemeit parodizálja a tőle megszokott finom humorral és komolysággal a Sortalanság című műben. A szerző olyan könyvet szeretett volna írni, amit tanárok és az olvasó diákok egyaránt szívesen olvasnak és segít agimnazistáknak felismerni az irodalom szépségeit anélkül, hogy az a halálos komolyság érzetét keltené.

Tovább

Révay András: Francos Kacér Pletyka

hat-1.JPGMielőtt a cím, így együtt olvasván bárkiben is megütközést keltene, sietünk leszögezni, a szavaknak ezúttal egyáltalán nincs semmi bántó, obszcén tartalma, jelentése! Rövidesen találkozhatunk velük üzletek polcain, érdekes új borok palackjainak címkéjén. Ezek mindhárman bornevek!

Tovább

32. Mesterségek Ünnepe - ahol minden a népművészet körül forog

mesterseg.jpgAugusztus 17.- és 20. között a Budavári palotában rendezik meg az ország legnagyobb népművészeti fesztiválját, a Mesterségek Ünnepét. A hajdani vásárok hangulatát idéző fesztivál az év várva várt családi rendezvénye, ahol kipróbálhatják a népi mesterségeket, megcsodálhatják a kézművesek míves munkáit. Az egész napos színpadi programmal színesített rendezvény felejthetetlen élményt nyújt minden korosztálynak.

 

Tovább

Több mint 8 millió embert semmilyen balesetbiztosítás nem véd Magyarországon -- Tízmillós térítési összeghatár már akár havi kétezer forintos díj ellenében is elérhető

85l.jpgMíg egyes nyugat-európai országokban az emberek több mint 80 százaléka rendelkezik valamilyen balesetbiztosítással, Magyarországon ez az arány mindössze 10-20 százalék közé tehető. 2017-ben 617 ezer önálló balesetbiztosítást tartottak nyilván, ezt egészítik ki kisebb nagyobb fedezetekkel az egyéb biztosítások (lakás-, gépjármű) kiegészítő balesetbiztosítási elemei.

 

Tovább

Minket figyelnek a mobilkészülékeink – derül ki a Kaspersky Lab elemzéséből

image_9.pngA különböző mobilalkalmazások megfigyelő képességei egyre jobban aggasztják a felhasználókat - sokakat zavar, hogy az internetet használó készülékek nemcsak megfigyelik, de meg is osztják a felhasználók tevékenységeit, adatait. Ugyanakkor kevesen tudják, hogy ezeket a veszélyeket könnyedén kezelhetjük, ha betartunk néhány egyszerű biztonsági intézkedést – figyelmeztet a Kaspersky Lab egyik szakértője.

Tovább

Így tervezd meg költséghatékonyan a nyaralásodat

tippek_2_jpeg.jpgJobb egyszer látni, mint százszor hallani - mondja egy bölcs mondás. Ez az utazásra, és az ott gyűjtött élményekre hatványozottan igaz. Ma már szerencsére rengeteg olyan lehetőség áll a rendelkezésünkre, amelyeknek köszönhetően költséghatékonyan tudunk megszervezni egy utazást. Szeretnél egy kicsit elutazni valahova és kiszakadni a szürke mindennapokból, de nincs rá elég pénzed? Itt a cselekvés és a tervezés ideje, hiszen a Europcar Autókölcsönző utazási tippjeivel te is kedvezőbben kihozhatod utazásodat.

Tovább

Vízparton, fájdalommentesen -- Hogyan előzzük meg a bajt a strandon?

a-fulfajas.jpgMindenki álma a vízparti nyaralás, de senki sem vágyik arra, hogy egy fülgyulladás, elrontsa a jól megérdemelt szabadságot. Sajnos a gyerekekkel gyakran előfordul, hogy egy kiadós fürdőzés után este a fülüket fájlalják, ezt könnyen megelőzhetjük, de akár gyorsan kezelhetjük is. Dr. Gerlinger Imre, a Duna Medical Center fül-orr-gégésze elmondja nekünk, hogyan.

Tovább