Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Megnyitották a világ legnagyobb vadászati megfigyelő-központját

2018. április 16. - EuroAstra

image2_15.jpgMárcius 29-én átadták a világ legnagyobb vadászati ​​megfigyelő-központját. A Szlovénia Eco Resortban található Godič településen a projekt várhatóan számos turistát vonz majd. A tulajdonosok a valóságos művészeti színvonalú faalkotást a Guinness Rekordokba való jegyzékbe vételére ajánlják.

Március 29-én megnyílt a világ legnagyobb vadászati ​​megfigyelő-központja. A Szlovénia Eco Resort üdülőhelyén, a Kamnik-Savinja Alpok festői környezetében fekvő Godič faluban a csodálatos faalkotás várhatóan rengeteg turistát vonz majd. A tulajdonosok az óriás falétesítményt a Guinness Rekordok jegyzékébe való regisztrációjához ajánlják.

 

A 18 éves, 120 méter magas, 60 méteres és 150 tonna súlyú építmény, amely 120 éves lucfenyőből készült, amelyet Pokljukából szállították ide. Három ember dolgozott a projekten, három hónapon keresztül. Mintegy 120 fő befogadására alkalmas. Két emelőt használtak a tartószerkezet felemeléséhez a talajból, majd egy fa tárgyat tettek fel a tetejére. 100 lépcső vezet felfelé, négy emeleten, négy teraszt. alakítottak ki.

Az ötlet abból a vágytól származott, hogy valami különlegeset hozzanak létre, ami még inkább felismerhetővé tenné a célt, és felhívja a figyelmet a zöld, aktív és egészséges Szlovéniára.

A Vadászati ​​Obszervatórium várhatóan jelentős turisztikai látványossággá válik, mivel nagyszerű kilátást nyújt a Kamnik-Savinja

Alpokra, illetve a környező csodálatos tájegyüttesre, területekre. Ugyanakkor bemutatja a fenntartható fejlődést és a műszaki kulturális örökséget, mivel manuálisan készült a régi hagyományos ácsmunka-gyakorlat szerint.

A Guinness Rekordok könyvébe való jegyzés, ha a technikai ellenőrzés megerősíti, hogy a megfelelőségi bizonyítvány kiállítása jövő év márciusában várható. (Szerkesztette: László Gyula)

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1513835876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása