Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Hollywoodi filmklasszikusok Valentin-napra

2018. február 18. - EuroAstra

para-.jpgA mozis csatorna elhozza a romantikus filmklasszikusokat. Az ország legnépszerűbb mozis csatornája február 14-től a hónap végéig romantikus filmklasszikusokkal örvendezteti meg a nézőit.

 

Többek között az Álom luxuskivitelben, a Fogjunk tolvajt!, vagy a Mezítláb a parkban című örökzöldeket is láthatjuk, eredeti magyar szinkronnal, és olyan színészlegendák, mint Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jane Fonda, Cary Grant, vagy éppen Robert Redford előadásában.

 

Igazán különleges meglepetéssel készült a Paramount Channel a Valentin-nap alkalmából, hiszen olyan filmklasszikusokat tűz műsorára, amelyek a romantikus műfaj alapműveinek számítanak. A szerelmesek világnapjának estéjén az 1978-as Óvakodj a törpétől! című produkció nyitotta a sort. A Goldie Hawn és Chevy Chase főszereplésével készült romantikus vígjáték-krimiben a Hawn által alakított csodaszép, kissé esetlen Gloria akaratán kívül belekeveredik egy nagyszabású bűncselekménybe. A jóképű nyomozó, Tony Carlson (Chevy Chase) a bűntény megoldása során pedig egyre jobban belehabarodik a szőke naivába. Valentin másnapján jött az Ég veled, drágám!, amelyben Rosanna Schiaffino és Tony Curtis mellett a szintén magyar származású egykori szépségideált, Gábor ZsaZsát láthattuk.

 

Február 16-án jön minden idők egyik legismertebb romantikus alkotása, az Álom luxuskivitelben. Az 1961-es produkcióban a sikeres, nagylábon élő kifinomult nő, és a sikertelen, szegény hódoló szerelmi történetét követhetjük végig. Az Audrey Hepburn és George Peppard főszereplésével készült mozi annak idején 2 Oscar-díjat nyert. Annak ellenére, hogy ez Hepburn legikonikusabb filmje, a színésznőnek mégsem sikerült bezsebelnie a legjobb női főszereplő díját.

 

A retroválogatásban egy Alfred Hitchcock klasszikus is helyet kapott, az 1955-ben bemutatott Fogjunk tolvajt!, Grace Kelly és Cary Grant főszereplésével. Február 22-én láthatjuk Jane Fonda és Robert Redford zseniális párosát, a Neil Simon színházi sikerdarabján alapuló Mezítláb a parkbant. A vetítések sorát február 28-án a Mókás arc zárja, amelynek sztárja újfent Audrey Hepburn, aki mellett a hollywoodi táncos-zenés filmek ikonja, Fred Astaire tűnik fel.

 

Nézzen Ön is romantikus filmklasszikusokat két héten át a Paramount Channelen!

 

A filmklasszikusok és kezdési időpontjaik:

Álom luxuskivitelben (csatorna premier) – febr. 16., 10.55

Fogjunk tolvajt! (csatorna premier) – febr. 22., 8.55

Mezítláb a parkban – febr. 27., 11.55

Mókás arc – febr. 28., 9.00

 

http://www.paramountchannel.hu/

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6113673414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása