Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Triplázó szombat a DoQ műsorán

2018. január 27. - EuroAstra

tripla.jpg Ismerje meg a történelem nagy csatáit, az univerzum titkait és a legérdekesebb kémsztorikat!

 

Vajon hogyan zajlottak az emberiség történetét meghatározó csaták?

Milyen fegyverekkel, technikákkal és katonai stratégiákkal nyertek döntő ütközeteket a legnagyobb hadvezérek?

Milyen anomáliák jellemzik az univerzum működését?

Mi a szingularitás, az időhorizont, vagy a szupermasszív fekete lyuk?

Hogyan tartották titokban valódi személyazonosságukat a hidegháború híres kémei?

 

Január 27-én a triplázó szombaton ezekre is fény derül 11.30 órától 19.00 óráig a DoQ műsorán.

 

Szombat délelőtt 11.30 órától a Döntő ütközetek című sorozat várja a háború művészete iránt érdeklődőket. A sorozat a világtörténelem nagy jelentőségű, érdekes, vagy épp meghökkentő eredménnyel záruló csatáit mutatja be. A nézők megismerkedhetnek a stratégiai tervezéssel, nyertes taktikai húzásokkal, nagy hadvezérekkel és segítőikkel. A sorozat a számítógépes játékokból már ismerős technológiák segítségével rekonstruálja a harcokat, így a lehető legteljesebb képet kaphatjuk az emberiség történetét meghatározó ütközetekről.

 

13.00 órától a DoQ egyik legnépszerűbb sorozata, Az Univerzum is új részekkel folytatódik, amelyben bepillantást nyerhetünk a világegyetem sok milliárd éves történetébe. Feltárulnak előttünk a kozmosz legextrémebb helyszínei, a csillagok és bolygók születésének és pusztulásának körülményei és találkozhatunk a világűrben előforduló anomáliákkal is, például a fényt is foglyul ejtő fekete lyukakkal, a tér-időt meggyűrő szingularitásokkal vagy a kozmikus sugárzás rejtelmeivel.

 

A Kémhálózat 16.00 órától a legizgalmasabb világháborús és hidegháborús kémsztorikat hozza el. Megtudhatjuk, hogyan zajlott a beépített ügynökök szuper-titkos élete és milyen túlélési taktikákat alkalmaztak a mindennapokban. Bátor férfiak és nők történetei ezek, akik eldobtak mindent, hogy egy idegen országban, egy idegen kultúrában, nap, mint nap kockára tegyék életüket a hazájukért. De hogyan kerülték el a lelepleződést? Hogy voltak képesek megformálni egy karaktert, és órákon, napokon heteken keresztül a szerepben maradni? Milyen trükköket alkalmaztak a híres, hírhedt kémek? A DoQ műsorán most minderre választ kaphatunk.

 

Kövesse figyelemmel a legnépszerűbb sorozatokat január 27-én 11.30 órától 19.00 óráig, a DoQ műsorán!

 

http://doqchannel.com

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7313603879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása