Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszereket vezet be horizontálisan bővíthető SAP-környezetekhez

2018. január 13. - EuroAstra

image14_1.jpgA Fujitsu most bemutatott két új megoldásával a szervezetek bevezethetik a digitális átalakulásukhoz szükséges, rendkívül nagy adatfeldolgozási teljesítményű alkalmazásokat, és jóval egyszerűbben felügyelhetik a horizontálisan bővíthető (scale-out), memóriaalapú SAP HANA® adatbázis-rendszerek működését.

 

Az SAP által tanúsított, FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftverrel1 dolgozó, továbbfejlesztett Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA és PRIMEFLEX for SAP Landscapes integrált rendszerek megkönnyítik azoknak a az SAP-infrastruktúráknak a telepítését és üzemeltetését, amelyekre a vállalatoknak szükségük van az óriási adattömeg feldolgozásához, a rendszerek komplexitásának és költségeinek csökkentéséhez, valamint a jövőbeni igényeknek megfelelően skálázható, rugalmas, hatékony és biztonságos SAP-környezet kialakításához.

 

A feladatspecifikus Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszereket kifejezetten olyan, horizontálisan bővíthető SAP HANA környezetekhez optimalizálták, amelyek az egy szerver által nyújtottnál nagyobb memóriaigényű adatbázisokat használnak. A Fujitsu elsőként lép piacra olyan megoldással, amely a korábbi három vagy több 100 Gigabit Ethernet (GbE) csatlakozásról mindössze egyre mérsékli a scale-out rendszerhez szükséges különálló fizikai adatútvonalak számát. Ezzel a szükséges switch portok száma is legalább egyharmadára csökken, egyszerűbbé válik a telepítés, az üzemeltetés, és olyan megbízható, nagy teljesítményű infrastruktúra hozható létre, amely készen áll a következő generációs Big Data, AI- és IoT-alkalmazások, valamint a jövőbeni S/4 HANA rendszerek támogatására.

 

A Fujitsu kínálja az iparágban a legátfogóbb portfóliót SAP-környezetekhez, és szoros partnerkapcsolatot ápol az SAP-val. Minden lehetséges SAP-alkalmazásforgatókönyvhöz biztosít valamilyen ütőképes megoldást. Az újonnan frissített PRIMEFLEX for SAP HANA és PRIMEFLEX for SAP Landscapes integrált rendszerek olyan elődefiniált és előtesztelt, üzemkész csomagok, amelyek az alábbi elemeket tartalmazzák: Intel® Xeon® Skylake processzoros PRIMERGY szerverek, tárolók, hálózati csatlakozás, szoftvermegoldások. Lehetővé teszik a szervezetek számára infrastruktúrájuk gyors bevezetését, a komplex SAP-környezetek egyszerű felügyeletét és a gyors üzleti értékteremtést.

 

Régi partnerkapcsolat

A Fujitsu több mint 40 éve az SAP megbízható globális partnere. Ez idő alatt világszerte ügyfelek tízezrei számára segítette elő működésük egyszerűsítését, átalakítását és az üzleti növekedést. A felhőszolgáltatásoktól kezdve a menedzselt SAP-rendszereken át a helyben telepített megoldásokig és szolgáltatásokig, a Fujitsu minden területen2 ösztönzi az innovációt és a digitális átalakulást.

 

Ár és piaci bevezetés

A továbbfejlesztett Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes és Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszerek már jelenleg is rendelhetők. Áruk és elérhetőségük régiótól és rendszerkonfigurációtól függően változik.

 

  1. A FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftver 1.4-es verziója

2 A Fujitsu SAP-környezetekhez szánt portfóliójában sokféle fejlett technológia és szolgáltatási képesség megtalálható a „hálózati” nagyvállalat, a nagyvállalati produktivitás, az ügyfélelköteleződés és a digitális platformok támogatására. A Fujitsu ügyfeleivel és szakértő partnereivel közösen dolgozik a komplexitást mérséklő, valamint az SAP-alkalmazásberuházásokat és az IoT és SAP S/4HANA használatát optimalizáló megoldások fejlesztésén. A közös munka hatékonyabb hálózatalapú vállalati működést, kedvező megtérülést és jobb üzleti eredményeket biztosít az ügyfelek számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9713565515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása