Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Tévés forgatások Miskolcon az év elején

2018. január 12. - EuroAstra

itthon-vagy-forgatas-20180108-ks-3.jpgMiskolc turisztikai szervezete az idén is számos csatornán dolgozik a város népszerűsítésén, a turizmus még jelentősebb fejlesztésén. Folytatva a korábbi évek jó gyakorlatát, az idén is több tévés forgatócsoportot fogadunk, illetve előkészítjük a forgatások szakmai hátterét.

Az MTVA Itthon vagy! c. műsora tavaly szeptember közepén sugározta a Miskolcról augusztusban készített epizódját. Az idei forgatásokat városunkban kezdték, a most készülő műsor – amely várhatóan február 16-án kerül majd adásba – Észak-Magyarország gyógyturizmusával foglalkozik. A miskolci szolgáltatáskínálatból 2 fontos helyszínen is készültek felvételek és interjúk: a Miskolctapolca Barlangfürdőben, valamint a Szent István-barlangban Lillafüreden.

A Barlang Aquaterápián kezelést, víz alatti gyógytornát is filmezhetett a stáb, a Barlangfürdőben pedig Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője ismertette a fürdőkomplexum szolgáltatásait, a különleges programokat, amelyek a turistákat és a miskolciakat egyaránt várják. Külön hangsúlyozta az OEP által finanszírozott gyógyászati kezelések elérhetőségét.

A forgatás másik helyszíne a Bükki Nemzeti Park kezelésében Miskolc-Lillafüreden található Szent-István-cseppkőbarlang volt, ahol Polgár Anasztázia barlangvezető beszélt a barlang turisztikai szerepéről és a gyógyászatban alkalmazott ottani terápiákról.

A tervek szerint még januárban miskolci forgatásra készül az MTVA Hazahúzó c. műsorának stábja is. A miskolci epizód tematikájának összeállításában, a turisztikai szolgáltatókkal, látnivalókkal történő egyeztetésben, a forgatás helyi szervezésében és a stáb kalauzolásában a város turisztikai szervezete, a Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. munkatársai vesznek részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2713565477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása