Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Ana Roš és Hiša Franko gasztronómiai és személyes szerelmének a története

2018. január 07. - EuroAstra

image9_5.jpgAna Roš, a világ legjobb női szakácsa

Az ősz visszavonhatatlan teljességgel lendületbe jött, szép színekkel „átfesti” a környezetet – erőteljesen és sikeresen jó hangulatot varázsol az emberek szívébe-lelkébe. – Tájékoztatott László Gyula, a MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztály tagja, Szlovénia szerelmese.

Így történt a  szlovén idegenforgalom napjaiban is, hiszen nagy sikert arattak a szlovén idegenforgalmi fórum 20. évfordulója alkalmából, és a leginnovatívabb idegenforgalmi ötletekért elismerést érdemelt ki a szlovén turisztikai és gasztronómiai szakma. Szlovénia lenyűgözte a nemzetközi médiát, és a New York Postban kapta a lefedettséget, míg a Julián-Alpok a Lonely Planet legjobb 10 régiójának 2018-as látogatásának harmadik helyezésére sorolták.

A hét sztárja Ana Roš, a világ legjobb női szakácsa elnyerte a Crystal Triglav-díjat, és bemutatta étkezési történetét a közönségnek a galway "Food on the Edge" SzimpóziumánGasztronómiai és esztétikai alkotásait Szlovénia-ihlettel fűszerezte, állította össze!

Hogyan vált Ana Roš a világ egyik legjobb séfjévé, holott nem vett részt formális képzésben? Nézze meg a Fine Dining Lovers videóját, hogy megtudja a lényeget, a szakmai és emberi hátteret! Ana Roš feladta a diplomáciai karrierjét a szerelem miatt és okán. Átvette jövőbeli férje szeszélyes családi fogadójának konyháját a Soča-völgyben, és a világ egyik legjobb étterme lett. Gyere és utazz velünk, találkozz Anával – és gasztronómiai alkotásaival!

az évben Ana Roš a világ legjobb 50 fő étterme lett a világ legjobb női szakácsa címmel. Csak néhány héttel később Hiša Franko a világ 69. legjobb étterme lett.

Írországban, Galway-ban, a "Gasztronómia az élen" szimpóziumon Ana megosztotta a történetét, és elmagyarázta, hogy az étterem a nehezen megközelíthető völgyben a helyi beszállítók keresésére és a "föld és a tenger" kiegyensúlyozására című menüt ajánlja a gasztronómia szerelmeseinek..

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4213553399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása