Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Varázsbuborékok és karikaszám az argentin nagykövetségen

2018. január 02. - EuroAstra

_urb4476.jpgFoto: Urbán Ádám

 

Budapesten székelő diplomáciai testületek, nagykövetek, kulturális attasék meghívása a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválra.

December 18-án, hétfőn, 19 órakor az argentin nagykövet, Maximiliano Gabriel Gregorio Cernadas vendégül látta a Fővárosi Nagycirkusz munkatársait rezidenciáján. Az esemény alkalmából a nagykövet rezidenciája előtt ideiglenesen felállításra került a modern cirkusz 250. éve előtt tisztelgő lószobor, emellett az eseményen artisták szórakoztatták a vendégeket: Agustín Viglione varázslatos buborékszámával kápráztatta el közönségét, Halasi Márk karikaszámával ejtett ámulatba mindenkit, Dudás Zsolt pedig zsonglőrszámával kápráztatta el őket.

Az eseményen egy kisebb kiállítást tartottak Czeisler „Tihanyi” Ferencről, emellett a rendezvényen Szakál László, Szakál Tamás, Szabó László és Szakál-Plósz Titanilla gondoskodott a hangulatról olyan zeneszerzők számainak előadásával, mint Johann Sebastian Bach, Ángel Villoldo, Ástor Piazzolla vagy Goran Bregovic.

Dr. Bagdy Gábor főpolgármester helyettes beszámolt Buenos Aires és Budapest együttműködéséről, valamint Fekete Péter miniszteri biztossal a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával jó szívvel nyújtotta át a meghívást a diplomáciai testület tagjainak a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválra, mely január 09-14 között kerül megrendezésre. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3113538701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása