Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Magyarországra jön Kings on Ice világhírű jégshow

2017. december 02. - EuroAstra

A világ számos országa után a "Jég Királyai" ismét hazánkba látogatnak. A Kings On Ice Show-n a  legnagyobb figura korcsolyázók lenyűgöző előadását láthatják. A műsorban szerepel Evgeni Plushenko, a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, aki három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét, valamint Edvin Marton hegedűművész is.

Láss jeges csodát! 2018. április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad műsort a Kings On Ice. A lenyűgöző és különleges produkcióban a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

A Kings On Ice a világ legnagyobb figura korcsolyázóinak lenyűgöző előadása, amelyet már több mint 300 alkalommal mutatták be világszerte az elmúlt tíz évben. A „Jég Királyai” egyedülálló zenés jégshow-ban műkorcsolya olimpiai és Európa-bajnokok is szerepelnek. Ott lesz két olimpiai bajnok, Evgeni Plushenko, Adelina Sotnikova és három Európa-bajnok, Alexander Smirnov-Yuko Kawaguti, Tomas Verner és Florent Amodio. A legnagyobb sztár, Evgeni Plushenko, a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

A műsorban fellép Edvin Marton világhírű, Emmy-díjas hegedűművész is, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével, hogy hegedűversenyével elkápráztassa a publikumot pazar fények pompájában. Megszólalnak olyan klasszikusok, mint a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót. A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton szerezte.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.
 
Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/art-anzix-szinhaz-bemutatja-edvin-marton-evgeni-plushenko-kings-on-ice-87056

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3413408031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása