Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Tegye az Állatkertet a karácsonyfa alá! -- A városligeti intézmény ötlete karácsonyra: állatkerti ajándékutalvány

2017. november 30. - EuroAstra

utalvany_3.jpgAz Állatkert nemrégiben bevezetett, háromféle címletben is beszerezhető ajándékutalványai nemcsak magánszemélyek számára jelentenek jó ajándékötletet, hanem a munkáltatók is adhatják a munkavállalók béren kívüli, adó- és járulékmentes juttatásként.

 

Már a karácsonyi ajándékozás jegyében hozta forgalomba a Fővárosi Állat- és Növénykert az állatkerti ajándékutalványokat. Az utalványok a kiállítás dátumától számított egy évig használhatók fel a városliget intézménybe szóló belépőjegyek, bérletek, vagy a nyári időszakban állatkerti koncertjegyek vásárlására. Az utalványok 3000, 5000 és 10.000 forintos címletekben szerezhetők be az intézmény jegypénztáraiban, illetve az állatkerti ajándékboltban.

 

Az Állatkert azért vezette be az új ajándékutalványokat, mert úgy tapasztalták, nagy a kereslet az ilyen típusú ajándékok iránt. Ráadásul az utalvány felhasználási lehetőségeinek köre sokkal szélesebb, mint ha valaki egyszerűen előre megváltott jegyet ajándékozna. Az Állatkert nemcsak arra számít, hogy magánszemélyek vásárolnak ajándékutalványt állatbarát szeretteik, családtagjaik, barátaik számára, hanem arra is, hogy a munkáltatók béren kívüli juttatásként kedveskednek dolgozóiknak állatkerti utalvánnyal. Mivel az Állatkert kulturális szolgáltatást nyújtó, közművelődési tevékenységet folytató intézmény, az állatkerti ajándékutalványt a vonatkozó jogszabályok szerint 50 ezer forintos értékhatárig adó- és járulékmentesen adhatják a munkaadók a munkavállalóknak.

 

http://www.zoobudapest.com/rolunk/jegyarak/ajandekutalvany

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8313399401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása