Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Új rövidfilm-sorozat debütált a Comedy Centralon

2017. november 15. - EuroAstra

szki.jpgMagyar fiatalok videóival, a SzkiTon Rövidekkel szórakoztat a humorcsatorna. November 13-ától fiatal youtuberek új rövidfilm-sorozatával találkozhatnak a Comedy Central nézői. A magyar fiatalokból álló SzkiTon Productions két év alatt meghódította a közösségi médiát: a közel százhatvanezer Facebook-követővel és milliós nézettségű paródiavideókkal rendelkező csapat vadonatúj egyperceseket készített a Comedy felkérésére, amelyekkel mostantól a humorcsatorna képernyőjén mutatnak görbe tükröt a világnak.

 

A 2015-ben négy kreatív fiatal által alapított SzkiTon Productions rekordgyorsasággal lopta be magát a hazai videófogyasztók szívébe: a Magyarországon új műfajnak számító vine videókkal kísérletező alkotók néhány hónap alatt komoly rajongótábort építettek maguk köré. „Az alapítótársammal, Márton Gáborral gyerekkorunk óta dolgozunk színpadon, zenélünk és táncolunk is, a videózással is jó pár éve foglalkozunk. Maga a SzkiTon Productions két és fél éve alakult, a névválasztást nem bonyolítottuk túlságosan, kettőnk vezetéknevéből tevődik össze” – mesélte Virsinszki Zoltán.

 

A csapat a külföldön nagy népszerűségnek örvendő, de itthon szinte ismeretlen vine videók, azaz rövid, csattanóval végződő humoros spotok sorozatával hívta fel magára a figyelmet. „Kezdetben a barátaink követték az oldalunkat, az áttörést a nagy augusztusi esőzések idején publikált „Meleg van? Tűz a nap?” címen elterjedt videónk hozta, amivel a közösségi média folyton elégedetlenkedő és minden triviális helyzetről kényszeresen kommunikáló felhasználóit figuráztuk ki. Hirtelen több ezren megosztották a videót, pár hónap alatt pedig tízezerre nőtt a lájkolóink száma. Az egyperces spotok mellett zenélésben is gondolkodunk, már elkészült az első videóklipünk is, amivel a Comedy Central figyelmét is felkeltettük. Így lehetőséget kaptunk arra, hogy egy országos csatornán keresztül is megmutassuk magunkat” – tette hozzá Márton Gábor.

 

A társadalmi problémákra, a fogyasztói társadalom aktuális trendjeire, vagy éppen a nehéz hétköznapok kihívásaira reflektáló SzkiTon Rövidek mától szórakoztatják a Comedy Central önkritikára is nyitott nézőit.

 

SzkiTon Rövidek – november 13-tól a Comedy Centralon.

 

http://www.comedycentral.hu

https://www.youtube.com/channel/UCdqCN3wntXY466Ffpj0z4Hw

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4713268595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása